Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, February 27, 2010

Blogikoiran uusi lelu!

Virkkasin villalangasta pötkön, jonka päissä lisäsin silmukoita joka toisella kerroksella. Päät virkkasin kiinni , toisessa päässä tungin ensin pötkön sisään vanhoja huovutusmörvelöitä.

Blogikoira mietti hetken olisiko tästä leikkikaluksi ja tuli siihen tulokseen, että miksipäs ei?





Nyt en saa lelua pois sen kynsistä!

Sunday, February 21, 2010

Mökillä lumitöissä




Illalla istuimme takkatulen ääressä, ratkoimme ristikoita, kuuntelimme radiota, luimme ja minä virkkasin uusia tilkkuja. Latasimme patterit uutta viikkoa varten.

Sunday, February 14, 2010

Alla hjärtans dag

Jostain teknisestä syystä kommenttini eivät lähde matkaan, joten toivotan kaikille yhdessä ja jokaiselle erikseen

OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Kevättä odotellessa....



Inspiraation sain täältä. Kivaa olympiavirkkausta, tuleva peitto lähtee mökille - sitten joskus tulevaisuudessa. Kokoa en ole päättänyt, katsotaan kuinka monta tilkkua jaksan tehdä. Kokoaminen on varmaan kova pala, mutta peitto saa valmistua ajallaan.

Mökille lähtevät myös itselleni huovutetut tossut. Näyttävät hieman epämuodostuneilta kuvassa

mutta ovat ihan hyvät jalassa. Lankana Létt-Lopi, huovutus 60 asteessa, tuli mukavan tiukat. Ohje on tuossa sivupalkissa.

Tuesday, February 09, 2010

Tästä taas eteenpäin....

Hautajaiset takanapäin, raskasta se oli mutta kaikki meni hyvin ja suunnitelmien mukaan. Pitkästä aikaa paistoi aurinko, joka sai hanget hohtamaan ja toi toivoa valoisammasta ajasta.

Käsitöitä ei ollut tällä kertaa mukana, en olisi ehtinyt puikkoihin tarttumaankaan. Mutta tänä iltana sain kerittyä 380 gr virolaista villaa, josta on ajatus melko valmiina päässä.



Thursday, February 04, 2010

Huomenna...

... lähdemme Rovaniemelle, lauantaina on siunaus- ja muistotilaisuus. Lähes kaikki käytännön asiat olen hoitanut, kiitos Internetin ja sähköpostin. Kyllä nykyajan tekniikka helpottaa järjestelyjä!


Meille on taas satanut lisää lunta, ainakin 15 cm. Bussit ja junat myöhästelee. Kaipaan aurinkoa, valoisia aamuja ja linnunlaulua....