Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, August 27, 2011

Kesäkäsityö valmis!




Yhteensä 744 tilkkua, 910 + 865 = 1775 gr. Näitä on siis kaksi peittoa. Välillä tuli uskonpuute, mutta kun olin päättänyt tehdä valmiiksi niin pakkohan se oli. Nyt jäävät isoäidinneliöt jäähylle!


Meillä on elokuun viimeinen viikonloppu ja yli +25 astetta lämmintä. Viime viikonloppuna sataa tihuutti aamupäivän ja iltapäivällä olikin sitten kaatosade. Blogipoika pääsi syntymäpäivälahjana ajamaan rallia ja hauskaa oli. Mitä liukkaampi ja kuraisempi rata sen parempi. Sijoituskaan ei ollut pääasia vaan kaasuttaminen ja radalla pysyminen.


Friday, August 19, 2011

Elokuuta vielä....

Ei neuleita näytille - vielä. Kaikki projektit ovat viimeistelyä vaille valmiita. Miksi minä aloitan uuden kun vanha on vielä kesken?
Päivitys on jäänyt kun arkisin töiden jälkeen en ehdi/jaksa koneelle ja viikonloppuisin on niin huono yhteys mökillä etten sen takia viitsi aina edes avata konetta. Kolmas työviikko takanapäin ja kyllä ottaa voimille tehdä pitkästä aikaa 8 tunnin päiviä. Mutta kai tähän tottuu.
Eilen vietimme Anopin 84-vuotissyntymäpäiviä vain lähimmän perheen voimin. Minä tein ison padallisen karjalanpaistia edellisenä iltana ja sain kovasti kehuja. Myös itse keittämä hillo suomalaisista puolukoista kelpasi paremmin kuin hyvin. Huomenna vietetään Blogipojan 20-vuotissynttäreitä - niistä tulee kyllä sitten raporttia myöhemmin!

Hyvää viikonloppua toivotellen!

Tuesday, August 02, 2011

Kirpputorilöytö!

Tarkoitus oli käydä kirjastossa hakemassa tilaamani kirja, mutta en ehtinyt, koska tänään paikka suljettiin jo neljältä. Busseilla on vielä kesäaikataulu, joten poikkesin keskustan kirpputorille vajaaksi puoleksi tunniksi. Sieltä löytyivät tällaiset käsinneulotut sormikkaat täyttä villaa n. 3euroa.


Istuvat niin napakasti käteeni, että alan jo odotella kylmempiä ilmoja.... no, ei sentään, mutta kiva löytö. Itse en jaksaisi neuloa noin ohuesta langasta enkä varmaan saisi noin tiukkaa tulostakaan, koska käsialani on todella löysää.

Eilen alkoivat työt kolmen viikon loman jälkeen ja teen nyt kokonaista päivää 8 tuntia. Kyllä se vain tuntuu, toivottavasti tähän tottuu! Mutta positiivista on tietenkin, että olen nyt sitten oikein virallisesti takaisin työelämässä rankan sairauden jälkeen.

Tähän loppuun vielä upeat ruusut, jotka sain Miehen nuoruudenystävältä viime viikolla mökkituliaisiksi. Ne olivat vielä neljän päivän kuluttua näin uskomattoman kauniita.


Iltalukemisena Enni Mustosen "Lapinvuokko", Pohjatuulen tarinoita. Onpa kiva lukea romaania, jonka kulissina on Rovaniemi ja sen ympäristö.