Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, August 12, 2006

Lankakauppaan!

Arvaatte tietenkin minne jokainen itsensä lankahulluksi tunnustava lähtee tienattuaan hieman ylimääräistä rahaa?

Minä lähdin oikein suurkaupungin keskustaan. Oli muutakin asiaa, lähinnä tikusta tehtyä, joten lähdin matkaan hyvän omantunnon kanssa. Pääsin kotiin Miehen kyydissä ja kuinkas sattuikaan, hänen työpaikkansa lähellä sijaitsevassa lankakaupassa oli ale. Aikani ihailtuani ja hypisteltyäni kankenkarvaisia mohaireja ja muita ihanuuksia pääsivät nämä vyyhdet mukaan. Colinette Wigwam nauhalankaa. Punaista, jossa sävysävyyn vaaleampia ja tummempia raitoja, joten pinnasta tulee elävämpi. Pidän enemmänkin hillityistä raidallisista multiväreistä kuin niistä joista tulee läikyllisen näköisiä. Täältä niitä on ikävä kyllä vaikeampi löytää. Messuilta olen tähän saakka tehnyt löytöjä ja nekin pienyrityttäjiltä, jotka ovat värjänneet lankansa itse.
Edellisen postauksen kuva on juuri sellaiselta myyjältä viime kevään messutapahtumilta.

TuuliS

3 Comments:

 • Voi kun ihanaa!
  Mikä onnen potku kun satuin sivuillesi eksymään! :)
  Muutin nim tänne Tukholmaan n kk sitten ja minulla ei ole Hajuakaan mistä löytäisin hyviä Käsityö- ja askartelukauppoja?
  Palan halusta päästä hipelöimään uusia ihania materiaaleja...
  Voisitko olla niin ylenmääräisen ystävällinen ja neuvoa minulle liikkeiden nimiä tai jopa niiden osoitteita, jotta kartta kädessä voisin lähteä niitä metsästämään?
  Ystävällisin viikonlopputerveisin Tiia :)

  By Anonymous Anonymous, at 3:02 AM  

 • Tiia, saitko kommenttini? Kirjoitin aika pitkän vastauksen, mutta mitään ei näy. Mutta mulla on ollut pientä hämminkiä netin kanssa. Lähetätkö sähköpostiosoitteesi jos haluat uuden vastauksen?

  By Blogger TuuliS, at 10:20 PM  

 • Huomentapäivää!
  Ei kyllä mitään näy...harmi!
  Mutta minun osoitteeni on tiiatuu@gmail.com
  Ja kyllä Kiitos, olisin Enemmän kuin iloinen vihjeistä :)
  Lapsien netti aikaa rajoitan, mutta yllätys yllätys, itse huomasin eilen istuvani netissä puolilleöin asti herkutellen kylläiseksi tulematta....suomalaisia neuleblogeja, hassuja vapaavirkkaus sivuja, helmiä, lankoja, puikkoja, uusia tekniikoita, ulkomaalaisia sivustoja, kankaita jne...taidan jo hieman nyt ymmärtää nettiriippuvaisia vaikka kirja ihminen olenkin!
  Muutto hässäkkä ja kuumat kelit ovat takana, joten nyt on valtava tarve alkaa näperrellä jotain :)
  Sateisin siivous-sunnuntai teveisin
  Tiia

  By Anonymous Anonymous, at 1:07 AM  

Post a Comment

<< Home