Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, December 22, 2007

Viime hetken lahjoja....

... jotka voi näyttää. Teimme Tyttären kanssa eilenillalla saippuaa. Helppoa ja kivaa ja nopeaa hommaa. Nämä lähtevät Mummille ja Ukille veljeni kyydissä tänä iltana.

Koska massaa jäi jonkin verran ja vanhoja kipsivalumuotteja löytyi kaapista niin teimme muutaman jouluaiheisen saippuan kotiin.


Tossut tilasi työkaveri, sain ne viimetipassa valmiiksi. Pallo on blogikoiralle. Kiva kokeilu hahtuvasta. Neuloin kaksi suorakulmanmallista levyä kahdella eri jämälangalla. Neuloin osat yhteen ja täytin pallon huovutusmörvelöillä, jotka silppusin saksilla pieniksi paloiksi. Koneeseen 60 asteeseen ja tuli komea pallo. Kestää aivan varmasti koiran leikit!

Ja viimeiseksi sitten tämä. Pitäisi vielä ehtiä neuloa polvisukat Serkkutytölle, joka tulee aattona joulunviettoon. Kun kyselin Tyttäreltä viikko sitten tuleeko Serkku aattona, oli vastaus kielteinen, mutta tyttöpä olikin muuttanut mielensä ja tulee sittenkin! Taitaa tulla kiire, työ on juuri tuossa jamassa tällä hetkellä lauantaina ja kello lähestyy viittä....!

2 Comments:

  • Hih, mutta sulla sentään on jo silmukoita puikolla, mulla vasta anopin huivilanka kerittynä. Mukavaa Joulunaikaa ja leppoisia lomapäiviä!

    By Blogger Tellu-Tellervo, at 11:53 AM  

  • Suloista Joulua, Tuulis! Täällä tuoksuu imelletty perunalaatikko, jonka paistoin aamulla, sen imellettyä saunassa viime yön. Nam!
    Jouluksi on poronpaisti putkiluulla.

    By Blogger Vicki Li, at 4:39 AM  

Post a Comment

<< Home