Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, February 27, 2008

Blogikoiran hahtuvapallo


Blogikoira sai joululahjaksi hahtuvapallon, josta tuli heti suosikkilelu ja joka on ollut siitä saakka kovassa käytössä. Leikin päätarkoituksena on saada palloon reikä, nostella sisukset matolle ja riepottaa palloa ympäri olohuonetta. Olen paikannut pallon moneen kertaan, viimeksi eilen. Koira istuu vieressä ja seuraa huolestuneena neulanpistoja.

Neuloin kaksi eriväristä suorakulmiota kaksinkertaisella hahtuvalla ainaoikein-neuletta. Suorakulmiot olivat 20x60 cm. Osat neuloin yhteen niin että syntyi pallo. Sisuksena käytin epäonnistuneita huovutustöitä, jotka silppusin pieniksi paloiksi. Huovutus 60 asteessa, koska halusin pallosta niin kiinteän kuin mahdollista. Pallosta tuli aika suuri, läpimitta n 20 cm.

Olo on hieman parempi, eilen oli tosin hieman kuumetta. Korvat ovat yhä lukossa, nenä tukossa ja pää täynnä pumpulia, mutta eiköhän tämä tästä taas....

1 Comments:

  • Kivan pallon olet koirallesi tehnyt:) Kun itse ajattelisin koiralle pallon tekemistä, ei mielessäni kyllä olisi mikään hahtuva, vaan enstex kankas, se mistä tehdään miesten työhaalareita, mikä ei millään kulu puhki...silti tietäisin, että paikkaamista tulisi ihan varmasti :) Mutta mitäs me emännät emme koiriemme eteen tekisi.
    Mukavan näköisiä sukkiakin olet neulonut ja ostanut.
    Millainen kevät teilläpäin on? Meillä tulppaanit yrittävät jo kiivetä mullasta ylös ja pihaa voisi mennä vaikka haravoimaan. Tosin ei tänään, kun ripottelee vettä. Pikaista toipumista sinulle toivotan, selätä se flunssa!

    By Anonymous Nelmi, at 5:28 AM  

Post a Comment

<< Home