Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, June 13, 2008

Elämä....

menee eteenpäin sairauksista ja vastaiskuista huolimatta. Virkattu matto edistyy myös se hitaasti, mutta varmasti. Olen löytänyt sille oman laatikon, josta se on helppo ottaa esille, kun on hetki aikaa istahtaa miettimään asioita.

Poika tuli juuri kotiin koulun päättäjäisistä todistuksensa kanssa. Hän oli itse todella tyytyväinen ja minä tietenkin myös. Hän on löytänyt mieleisensä linjan lukiossa, päässyt hyvälle luokalle ja saanut todella ammattitaitoisen luokanvalvojan.
Eilen Poika tuli kotiin kaverin luota, joka oli ajellut hänen tukansa alle millin lyhyeksi sängeksi! Minä tiesin asiasta etukäteen, mutta jostain syystä Mies oli jäänyt siitä epätietoiseksi. Hän haki Pojan junalta eikä tuntenut ennenkuin Poika istui autoon! Oli aika hämmästynyt, mutta enemmänkin huvittunut koko asiasta.

Hoksasin muutama päivä sitten, että blogini on täyttänyt kaksi vuotta! Se meni noteeraamatta muiden asioiden takia ja tuntuu turhalta järjestää kilpailuja tai arpajaisia näin jälkeenpäin. Mutta sopivan tilaisuuden tullen ehkä keksin jotain muuta hauskaa.

KIITOS kaikille kävijöille ja kommentoijille näin yhteisesti!

4 Comments:

 • Onnea 2-vuotiaalle! Kiva täällä on aina vierailla:)

  By Anonymous Anonymous, at 3:14 AM  

 • Mitä, joko se kaksi vuotta meni?

  By Blogger seijap, at 12:24 PM  

 • Kivalta näyttää tuo matonalku! Olen kovasti kiinnostunut, miltä päätyy näyttämään. Itse en ole koskaan vielä mattoa virkannut.

  By Blogger Limeadine, at 6:07 AM  

 • Hyvää syntymäpäivää sulle toivottaa mä ja laulahtaa pikku sävelmän.

  Salomea

  By Anonymous Anonymous, at 2:22 AM  

Post a Comment

<< Home