Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, December 19, 2008

JOULULOMA - JULLEDIGHET!!!

Päätin jo aikaa sitten, että jos mahdollista niin aloitan joululomani tänään, perjantaina. En niinkään stressin takia vaan ihan vain rauhoittuakseni ennen varsinaisia pyhäpäiviä.
Nousin aamulla varhain tavalliseen aikaan, vein Pojan autolla vesisateessa koulun päättäjäisiin ja Blogikoiran tunnin lenkille sen jälkeen. Kotiin päästyä pyykit koneeseen, pölynimuri käyntiin ja töihin. Vartin yli yhdentoista soitti Poika ja kysyi, voisinko laittaa ruuan valmiiksi, hän on kotona kymmenen minuutin päästä ja on NÄLKÄ! Lounaan jälkeen tiskikone pyörimään ja minä tarkistamaan töihin tulleet sähköpostit. Sain nimittäin vapaata sillä ehdolla, että tarkistan ja vastaan tärkeimpiin kysymyksiin. Päivän ylimääräiseen ohjelmaan kuuluu vielä pikkuvessan ja kylppärin siivous, mutta sitten aion rentoutua koko viikonlopun - lähinnä neuloen....

Äntligen började min julledighet som jag hittills tillbringat med städning och tvätt. Det regnar ute och vi får förmodligen en grön jul i år igen, men det gör inget om jag får vila och stressa av!

1 Comments:

  • Hyvää joululomaa sinulle.
    Minä laitan kotia kuntoon huomenna. Sunnuntaina lepäilen. Maanantai ja tiistai ovat työpäiviä. Lapset hakevat tiistaina todistukset. Isännän loma alkaa maanantaina.

    Nauti olostasi kovasti.

    By Blogger seijap, at 9:57 AM  

Post a Comment

<< Home