Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, April 16, 2009

1185 gr


Kävin kirpputorilla töistä tullessani, tarkoitus oli vain piipahtaa omaksi ilokseni. Niin kävi taas, että silloin kun tarkoitus ei ole etsiä mitään, varsinkaan lankaa, niin silloin sitä löytyy! Nämä pääsivät mukaan, mutta olisin voinut ottaa saman määrän toisen mokoman ellen olisi kuunnellut omaa järkeäni: en missään nimessä tarvi lisää lankaa, kun entisetkin varastot pursuvat yli!
Valkoinen on villan ja mohairin sekoitusta, harmaat täyttä villaa, nuo kerällä olevat Lovikkaa ja nuo punertavat ehkä 25-30 vuotta vanhaa mohairsekoitetta vyötteestä päätellen.

Viime postauksesta unohdin pari muuta Italian tuliaista (itselleni):

Kenkäkauppoja oli valtavasti ja valinnan varaa uskomattomasti, mutta nämä vilkuttivat näyteikkunasta JUURI MINULLE. Nahkaa myös vuori ja pohja, joten hinta €98 ei tuntunut kauhealta.


Muranon lasi ei juuri houkutellut tyyliltään, mutta jotain pientä halusin silti mukaan. Tämä kaulakoru löytyi lentokentältä ja on juuri passeli sekä kooltaan (korkeus n 3 cm) että väriltään, joten ei ollut vaikea valinta.

3 Comments:

 • Aivan ihanat kengät ja juuri minun väriset ja malliset, Tuollaiset ovat etsinnässä itsellenikin. Pidän balleriinoista ja olen käyttänyt mustat lempisellaiset loppuun, ovat saumoista jo ratkenneet.

  Kirppareilla on kiva kierrellä, ja silloin aina löytää jotain kun ei aioi mitään hankkia:-)

  By Blogger maaretta, at 11:06 AM  

 • Hyviä kirpparilöytöjä:) Tuliaisesi ottaisin myös milloin tahansa.

  By Anonymous MarjutJ, at 11:48 PM  

 • On kyllä kauniit kengät.

  By Anonymous Esikko, at 11:42 AM  

Post a Comment

<< Home