Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, March 01, 2010

Voi itku!

Vieläkö muistatte nämä "ihanuudet"? Vanhoista intialaisista sareista purettua lankaa, joka on kehrätty uudelleen. Ajattelin tehdä jotain kivaa itselleni ja kerin yhden vyyhdin. Tai siis yritin keriä.... Lanka on niin kierteistä, niin kierteistä, että kerän joutuu kerimään vähintään kaksi kertaa ja välillä pyörittämään kierteet suoriksi. Yritin tehdä mallitilkun ja oli kuin olisi neulonut narua. HARMITTAA!

Koko viikonlopun jatkoin tilkkujen virkkausta ja niitä alkaa olla jo aikamoinen kasa. Pitäisi kai alkaa yhteenkokoaminen, että saan edes jonkinlaisen käsityksen kuinka monta tarvitsen ja kuinka suuren peiton jaksan tehdä.

Täällä on hiihtoloma, Poika lähti kavereiden kanssa vuorokauden risteilylle, koska alaikärajaa on laskettu loman ajaksi 18 vuoteen. Ihmettelen vaan, että kenellä markkinointi-ihmisellä tuli sellainen neronleimaus... Omaan Poikaan luotan, mutta kun on laivalastillinen 18-vuotiaita niin siinä tulee varmaan monta ylimääräistä kiusausta. Pojalle annoin ohjeeksi, että mitä tahansa teet niin älä MISSÄÄN NIMESSÄ mene kannelle!!

Tänään tuli taas lisää lunta n 10 cm. Alkaa jo kyllästyttää ainainen lumenluonti. Kahden naapurin kuistin katto on romahtanut alas lumen painosta, meillä ei onneksi ole ollut sitä vaaraa. Saa nähdä minkälainen kevättulva tästä vielä seuraa!

3 Comments:

 • Meillä on neiti abiristeilyllä. Samassa laivassa myös toisen koulun abit sekä kolmannen koulun vanhat. Ja nämä ovat vain täältä.

  By Anonymous Marjut, at 11:05 PM  

 • Terveisiä lomareissulta Keski-Suomesta. Meillä oli tarkoituis hiihtää paljon, mutta täällä on ihan vesikeli. Aikaa kulutetaan siis kaupungilla ja sukuloiden, sekä teitenkin kylpylästä nauttien. Syöpäsairaalassa olevaa setääni kävin eilen katsomassa. Meillä kotona talon ja Vanhan Heimolan katoilta ei lumi vielä ollut lähtenyt, kun lähdimme liikkeelle. Saa nähdä mitä on edessä kun torstaina palaamme kotiin.

  Lomaterveisin

  By Blogger seijap, at 11:11 PM  

 • Kyllä se sarisilkkilanka ihan hyvin neuloutuu kun alkuun pääsee. Huivina ihan kiva, jos ei ole turhan tarkka irtoavista "karvoista" neuloin muistaakseni vitosen puikolla. mukavaa kevään odottelua, teille se tuleekin aikaisemmin.

  By Anonymous catariina, at 4:58 AM  

Post a Comment

<< Home