Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, August 13, 2006

Nyt meillä on sitten koiranpentu!

Blogikoira Bella:

50% Labradorinnoutajaa, 25% Border Collieta ja 25% Partacollieta. 8 viikkoa ja 2 päivää, maailman suloisin. Haimme sen eilisiltana. Automatka kesti n. tunnin ja meni suhtkoht hyvin ajatellen, että se oli toinen kerta autossa. Yö meni vähän niin ja näin, mutta niin kai ensimmäinen yö aina. Se on uskomattoman kiltti, on jo oppinut uuden nimensä. Kakat ja pissat ovat tulleet sisälle, myös matolle, pari kertaa, joten harjoiteltava on vielä. Mies rakentaa aitaa tontin ympärille niihin kohtiin, jossa sitä ei vielä ole. Sitten onkin paljon helpompaa, kun voi heti aamulla päästää ensimmäisenä ulos ilman kaulapantaa ja remmiä.

Kamera ja blogger eivät jostain syystä tule toimeen toistensa kanssa juuri nyt, kun olisi kuvia näytettävänä. Sain onneksi tuon yhden ladattua.

Nyt minä olen sitten tämän perheen ruotsalaisin jäsen, vaikka olen ainoa jolla on Suomen kansalaisuus! Täällä on nimittäin sellainen sanonta, että keskivertoruotsalaisen tuntee siitä että hänellä on kolme V:tä: Villa, Volvo ja Vovve. Siis omakotitalo, Volvo ja koira. Koira on minun nimissäni, omistan talostamme puolet ja Volvo Amazon on myös minun omistuksessani papereiden mukaan. Hassua siksi että Mies on ainoa, joka on täysin ruotsalainen ja jopa syntynyt Tukholmassa. Tässä taas yksi esimerkki, kuinka tilastot voivat valehdella.

Bella nukkuu onneksi aika paljon, joten se ei ilmeisesti tule ainakaan aluksi häiritsemään käsityöharrastustani. Täytyy vain suunnitella ajankäyttö uudella tavalla.

7 Comments:

 • Suloinen!

  By Anonymous Villasukka, at 4:00 AM  

 • Ja tuhat kertaa suloisempi luonnossa!

  By Blogger TuuliS, at 11:14 PM  

 • Siinäpä sitä nyt ollaan!
  Lapset kun olet saanut hieman isommiksi, niin uusi vauvahan piti sitten heti hankkia!?

  Meillä tytär (ja minä) täyttää hellyyden kaipuutaan naapurin kissaan pihalla tai talon rapussa...(ja sisälle tultaessa pitää vaihtaa vaatteet ja laittaa ne muovipussiin allergian takia)

  Onnea uudelle perheenjäsenelle! :)

  -Tiia

  By Anonymous Anonymous, at 1:16 AM  

 • Argh miten ihana pentu!! Kateellisena täällä tuijottelen kuvaa!!!Onneksi olkoon vaan!!!

  By Anonymous Rebekka42, at 2:35 AM  

 • Nyt tiiän mistä tulee kun mus mies sanoo aina koiraa Voffeks! Mies syntyny Göteborgissa ja asui n. 22v Tukholmassa ennen Suomeen muuttoaan ja kaikki V:t löytyy Ruotsista!

  By Anonymous Meeri, at 11:35 AM  

 • Ihanan suloinen uusi vauvavauva teillä. Meillä ovat pojat toivoneet koiraa, mutta olen ollut tähän asti "jarruna". Jospa sitten, kun jään vuorotteluvapaalle. Toisaalta, pojat eivät todenn. enää montaa vuotta asu kotosalla, mutta sitten saisin paremmin päättää rodusta (kaikkien perheen miehien mielestä koiran pitää olla iso, minä taas tykkäisin pienestä koirasta, joten siinäpä se). Onnellisia hetkiä Bellan kanssa!

  By Anonymous Tellu, at 7:03 AM  

 • Awww...how lovely dog! I hope you all very happy moments with it!

  By Blogger MysteryKnitter, at 3:21 AM  

Post a Comment

<< Home