Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, March 25, 2008

Yöpöydälläni....

... on tämä kirja. Olen päässyt jo puoleen väliin enkä vieläkään ole päättänyt pidänkö kirjasta vai en. Eniten tekstissä ärsyttää kaikki sulkumerkkeihin kirjoitetut lauseet, minun mielestäni sulut olisi voinut jättää pois kokonaan. Kirjoitustyyli on melko amerikkalainen ja juoni niin ja näin. En silti aio lopettaa lukemista kesken, mutta seuraava kirja tulee olemaan aivan toisenlainen.

Töissä oli hiljainen päivä, huomenna voinkin jäädä kotiin töihin. Onneksi on tällainen mahdollisuus, kun olen luvannut viedä Tyttären hammaslääkäriin ja kyyditä muutenkin. Työmatkoihini menee yhteensä 1½ tuntia mennen tullen silloin, kun ei tarvitse odottaa bussia tai junaa. Melko normaalia näissä maisemissa.

Ja tänään vihdoin sain otettua mitat työkaverin tilaamaan Peppi-paitaan. Langat ovat odottaneet jo muutaman viikon ja mallinkin löysin "arkistostani" toisella yrityksellä! Jonkin verran piti muistinystyröitä hieroa, mutta se auttoi!

Lumi on yhä maassa ja pari astetta pakkasta, kiva!!

4 Comments:

 • Kirjaa on hehkutettu paljon, onhan siinä varsin erikoinen juoni: lankakauppa ja neulontakerho. Mutta, siihen se erikoisuus jäikin. Luin kirjan (suomeksi) ja voi hyttynen että sain piiskata itseäni tahkoamaan sen loppuun. Kirja ei imaissut mukaansa, ei kiinnostanut mukavasta aiheesta huolimatta. Juoni oli tylsä ja hyppeli todella sekavasti henkilöstä toiseen jopa samassa kappaleessa. Missä kirjan huumori? Loisti poissaolollaan! Simppeli rakkaus-juoni. Loppu oli yllätys ja höh? Oliko sen pakko loppua noin?

  Kirjasta tulee elokuva, voi huokaus sentään, luepas kirjan etulipareesta/takakannesta kuka saa pääosan. Yäks!

  By Blogger tuijam, at 12:03 AM  

 • Minä luulen, että tämän kirjan hehkuttaminen johtuu trendikkäästä aiheesta. Itse kirja oli keskivertoa kehnompi.

  By Blogger Kanerva, at 12:15 AM  

 • Minäkin luin sen ja petyin, mutta aion kuitenkin uteliaisuuttani mennä katsomaan elokuvankin.

  By Anonymous MarjutJ, at 12:22 AM  

 • Terveiset kotikaupungista. Mun blogissa on sulle kuva-arvoitus...

  By Blogger Vicki Li, at 8:53 PM  

Post a Comment

<< Home