Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, March 19, 2008

Kamera...

... lähti eilen Italiaan Tyttären mukana. Kotiutuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kuvattavaa olisi lähinnä ulkona: meille on satanut lunta jo kaksi vuorokautta yhteen menoon! Tänään tosin paistoi aurinko n. 5 min ja satoi välillä sekä vettä että rakeita. On siis Pääsiäinen tulossa....

Oikea olkapää on vihoitellut jo lähes viikon. Ikävä kyllä huomasin sen rauhoittuvan jonkin verran, kun pidin langattoman lauantain ja maanantain, en siis neulonut mitään. Olisiko rasitusvamma? Mitähän se tykkäisi virkkaamisesta? Tai palapeiton kokoamisesta? Tai jos vain katselisin erilaisia ihania neulemalleja, joita muut blogilaiset esittelevät? Kaikkein parasta olisi tietenkin lueskella vain lehtiä ja selailla kirjoja, mutta kun sormet syyhyävät kaikkeen muuhun! Ihastuin Tellun röyhelöboleroon ja sopivaa lankaakin olisi varastossa kahta eri väriä. Mallitilkku on aivan pakko tehdä. Huh, kuinkahan tässä vielä käy?

Huomenna Kiirastostaina meillä on töistä vapaata. Mies on töissä kahteen saakka ja Poika koulussa puoli yhteen. Tytär ei siis ole kotona, joten saan olla "kaikessa rauhassa". Tähän "rauhaan" kuuluu ruokakaupassa käynti, mutta ei onneksi siivoaminen, joka tapahtui jo viikonloppuna. Perjantaina lähdemme käymään lankoni mökillä ja lauantaina on ohjelmassa pääsiäislounas Anopin luona. Siinähän se aika meneekin.

Taidanpa kaivaa tämän viimevuotisen "höyhenhuivin" esille Pääsiäisen kunniaksi!
3 Comments:

 • Minun vasen olkapääni vihoittelee. Johtuu lihaskireydestä joka aukeaisi kevyellä lämmittelyllä ja pitkäkestoisilla venytyksillä. On kai kohta pakko kun tekee niin pahaa. Mutta kun en millään viitsisi.

  Minullakin on huomenna vapaapäivä, ihanaa.

  By Blogger seijap, at 11:56 AM  

 • Rauhallista pääsiäistä venytellen

  By Anonymous catariina, at 1:37 PM  

 • Hyvää kiirastorstaita pidä vaikka langaton pääsiäinen, kunnon paussi jospa olkapää paranee pysyvästi. Minulla kainalo kiristää, nesteet eivät vieläkään pääse valumaan kädestä kroppaan kunnolla. Onneksi ei ole norsukättä.
  Iloitaan kevään tulosta ja pääsiäisestä!
  Tervesin Salomea

  By Anonymous Anonymous, at 3:56 PM  

Post a Comment

<< Home