Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, June 21, 2008

Pikkujuttu...?

Olipa kerran 50 grammaa Lollipop Samos -lankaa, josta emäntä ei oikein tiennyt mitä tekisi. Ainoa tervejärkinen ajatus oli patalappu menetelmällä: virkkaa 30 kiinteää silmukkaa koukulla 4 ja katso kuinka pitkälle pääset. No tulihan siitä patalappu ja ihan sopivan kokoinen ja -paksuinen. Jopa kesäinen... Mutta kun kuvasin sitä niin värit eivät täsmänneet alkuunkaan oikean sävyn kanssa. Ainoastaan tämä lähikuva on oikeanvärinen.

Juhannusvapaa on puolessavälissä. Aurinko on paistellut mukavasti, tänään tuli pieni kuuro ja kastuin blogikoiran kanssa oikein kunnolla. Illat olen katsellut jalkapallon EM-otteluita ja virkannut. Nyt on liina koukulla. Mies on ollut melko tiiviisti Läheisen luona sairaalassa ja tulee olemaan siellä melko tiiviisti myös jatkossa. Hoito etenee hitaast,i mutta hyvin ja toivomme positiivisia tuloksia ensi viikon verikokeiden jälkeen.

4 Comments:

 • on sulla tasaista jälkeä pannulapussa. Raikkaat värit.
  Hyvää kesää, päivä kerrallaan.

  By Anonymous catariina, at 11:38 PM  

 • Onnittelut vielä ylioppilaan äidille! Yllätyin, että näinkö nopeasti se aikaa kuluukin, muistin, että sinun lapsesi olivat nuorempia ;)

  Toivon teille voimia olla Läheisen ihmisen tukena.

  By Blogger Tellu-Tellervo, at 1:59 AM  

 • Paranemista läheiselle!

  Pannulappu on tosi kesäinen:)

  By Anonymous MarjutJ, at 12:15 AM  

 • Kiva pannulappu! Aivan tyrmistyneen ihastunut olen tuohon alempana olevaan mattoon. Ihanat värit, raidat on reippaita ja näyttää vielä käyttökelpoiselta. Mun pitää oikeasti harkita mattovirkkausta...

  By Blogger Limeadine, at 10:20 AM  

Post a Comment

<< Home