Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, August 20, 2008

Huhhuh - aika rientää....

Tänään vietetään Pojan 17-vuotissyntymäpäivää, jonka kunniaksi otin vapaapäivän töistä. Aurinkokin paistaa pitkästä aikaa!

Toissailtana kävin Pojan kanssa vaateostoksilla ja taisimme tehdä henkilökohtaisen ennätyksen: 45 minuutissa olimme ehtineet läheiseen Outlettiin, ostaneet yhden parin kenkiä, yhden parin farkkuja, yhdet jumppahousut, 2 paria kalsareita, etsineet vyötä ja sovittaneet yhtä hupparia, joka oli liian suuri. Farkkuja ei tarvinnut sovittaa, koska ostimme samaa kokoa kuin edelliset, kenkiä vaadin sovittamaan molempiin jalkoihin (hän yritti - ihan tosissaan - sovittaa vain toiseen jalkaan....!). Jos tästä tehtäisiin uusi olympialaji niin ilmoittaisin Pojan luonnonlahjakkuutena aivan välittömästi.

Käsityörintamalla erittäin hiljaista. Odottelen uutta inspiraatiota. Ideapankin ovet ovat visusti kiinni, mutta kokemuksen mukaan ne avautuvat yleensä selkosen selälleen syksyn tullen ja iltojen hämärtyessä.

2 Comments:

  • Onnea 17-vuotiaalle!

    By Anonymous MarjutJ, at 12:33 PM  

  • Uskomaton suoritus taitaa todella olla lahjakkuus ehkä myös inhoaa ostoksilla oloa? Hoitaa fiksusti pakolliset nopsasti pois alta.

    Onnea uuden vuoden 2008 kotiolympia voittajalle.

    Hyvä nauttia kesästä itse tuntuu että tulen sisiliskoksi ja suosin lämpöisiä kallioita paistatteluun elokuun lämpöä. Kutimet odottavat jossain laatikossa ja puikot kilkkaavat matkakassin pohjalla yksiseen. Terveisin Salomea

    By Anonymous Anonymous, at 2:16 AM  

Post a Comment

<< Home