Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, October 29, 2008

28 lokakuuta 2008

... siis eilen, oli 20-vuotishääpäivämme! Otimme vapaapäivän töistä ja vietimme sen toistemme seurassa, saimme yhteistä laatuaikaa. Aamiaisen jälkeen lähdimme Tukholman keskustaan ja sieltä kävellen Vanhaan kaupunkiin. Aivan rauhassa, ei kiirettä mihinkään. Teimme näyteikkunaostoksia, mutta myös yhden ostoksen, josta olen haaveillut jo kauan. Minulla ei nimittäin ole ollut kihlasormusta, koska menimme suoraan vihille, ilman miettimisaikaa voisi joku sanoa. Silloin tuntui vain ettei mitään kihloja tarvita.


Tykkään kovasti! Burmalaisia safiireja timanttireunuksin, itse sormus kultaa. Löytyi ensimmäisestä kaupasta, tiesin mitä halusin.
Lounaan jälkeen jatkoimme Västelånggatanille lankakauppaan. Mies seurasi kiltisti mukana, kun houkuttelin kaupan lepotuolilla.

Mukaan lähti 300 gr tanskalaista merinovillaa. Tytär on tilannut kirjoneulevillapaidan, joka ei missään nimessä saa kutittaa. Sellaista lankaa ei löytynyt riittävästi omasta varastosta, joten pakkohan tämä oli ostaa...!

Matka jatkui Söderiin. Kävimme kahvilla ja elokuvissa. Meillä on aika erilainen maku filmien suhteen, mutta yksi löytyi, jonka molemmat halusivat nähdä: Arn (toinen osa). Muuten hyvä, mutta surullinen loppu. Elokuvan jälkeen illalliselle. Ei ollut aavistustakaan sopivasta ravintolasta, mutta sekin löytyi ilman suurempia etsiskelyjä ja aivan sähköjuna-aseman läheltä.
Pääsimme myös mukavasti kotiin.

Päivä oli kaikin puolin onnistunut. Pääasia oli yhdessäolo, joka on jäänyt kiireiden ja muiden menojen takia lähes olemattomiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

5 Comments:

 • Myöhästyneet onnittelut 20-vuotisen liiton kunniaksi! Teillä on ollut mukava päivä ja sormus on upea:)

  By Anonymous Anonymous, at 11:29 PM  

 • Ihanasti olette juhlapäivää viettäneet. Onnea myös "kihlauksen" johdosta :) eli ihanasta sormuksesta

  By Blogger Maria, at 11:37 PM  

 • Aivan ihanan kuuloista. Suorastaan kadehdin. Täällä pikkulapsiarjen keskellä ilman, että olisi lastenkaitsijaa saatavilla, täytyy vielä sinnitellä ja haaveilla siitä hetkestä, jos ja kun pääsee joskus jonnekin kahdestaankin. Onnittelut!
  Minna

  By Anonymous Anonymous, at 12:51 AM  

 • Myöhästyneet onnittelut...parempi hyvä päivä edessäpäin...meinaan ton sormuksen suhteen, kun sait nyt. Se on kaunis:)

  By Blogger Tupuna, at 3:46 AM  

 • Onnea juhlapäivän johdosta. Luin vastikään Liza Marklundin uusimman kirjan - samat paikat vilahtelevat siellä kuin sinunkin tekstissäsi. Ihana sormus!

  By Blogger Mervi - Lukuaikaa etsimässä, at 1:05 PM  

Post a Comment

<< Home