Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, March 28, 2010

Mökillä keräämässä voimia...

... seuraavaa viikkoa varten. Tässä onkin taas ohjelmaa: huomenna verikokeet, tiistaina lääkäri ja keskiviikkona toinen sytohoito. Menimme mökille tänä viikonloppuna, kun olen hyvässä kunnossa - pääsiäisestä ei sitten vielä tiedä. Takkatulen ääressä virkkasin ensimmäisen myssyni. Halusin tuollaisen pitkän mallin, joka kääntyy päälaelta alemmas. Tuli aika kiva omasta mielestäni. Iloinen ja ohut kakkosen koukulla.

Yöllä oli pakkasta ja illan sade jäätyi puihin ja pensaisiin. Aamulla jään sulaessa kuului pientä helinää metsästä, aivankuin musiikkia.Kalasataman venevajat ovat vielä talviteloilla.

Tämän laivan piipusta on tupruttanut savua joka kerta kun olemme käyneet rannalla, jopa helmikuun kovilla pakkasilla. Kai siellä asuu joku, kun autokin on parkissa ja lumityöt tehty.

Onnistuin myös tekemään kirpputorilöydön. Kattokruunu takorautaa 1,50 €! Sopii täydellisesti tuvan sisustukseen.


Ja lopuksi vielä toinen aikaisempi kirpputoriostos. 2-3 litran vetoinen pannu, jossa lämpiää vesi aivan ilmaiseksi, kun lämmittää puuhellaa! Teevesi aina valmiina! Maksoin muistaakseni n. 4 €.

5 Comments:

 • Hieno myssy! Ja hienoja kirppariloytoja.

  Voimia taman viikon koetuksiin.

  Ja oikein hyvaa paasiaisen aikaa.

  By Blogger Tuula, at 11:21 PM  

 • Pirteä myssy! Tuo kattokruunu on aika upea.

  By Anonymous Marjut, at 11:40 PM  

 • Kiitos kommentistasi.Senverran tarkennan Karius-huivia,että reikärivejä voi tehdä,mutta välikerrokset ovat sileää neuletta.Baktuksessa mahdolliset välikerroksetkin ovat ainaoikein -neuletta.Näin olen ymmärtänyt muiden selityksistä ja kuvista- Hyvää Pääsiäistä Sinulle.

  By Anonymous famu, at 4:32 AM  

 • Jostain kumman syystä kuvat eivät näy ollenkaan minulle.
  Hiljaisen viikon terveisin seija

  By Blogger seijap, at 10:26 AM  

 • No niin tänään bloggeri päätti näyttää kuvansa minullekin. Eilen kaikki bloggerissa olevat blogit näyttivät pelkkiä valkoisia ruutuja kuvien tilalla.

  Myssy on ihana, niin ja kirpparilöydöissöä olet ollut onnekas.

  By Blogger seijap, at 7:51 AM  

Post a Comment

<< Home