Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, July 07, 2012

Uusi urakka

Koska ryijynalku on kotona niin teen mökillä ulkotöitä. Ilmat ovat parhaat mahdolliset, poutaa ja pieni tuulenvire, joka pitää hyttyset loitolla. Meillä ei niitä onneksi kovin paljon ole tällä hetkellä. Yläkuvassa tiilimurskaamo, ruukkialueella kun ollaan, ja alakuvassa tuleva vihannesmaa. Aloitus meni myöhään, koska en saanut kuormauslavojen reunuksia ajoissa, mutta sitten kuulin ammatti-ihmiseltä, ettei niitä suositella lainkaan minkään syötävien kasvien reunoiksi! Pyysin Mieheltä kauniisti apua ja hän sitten teki ensimmäisen siltä istumalta. Alimmaisena on peitekangas, jonka laitan sisäpuolelta reunoja myöten ja sen päälle tiilimurskaa. Ensi vuonna ehkä saan toisen reunakerroksen, noin ohut multakerros ei taida riittää edes salaatille. Tiilimurskan naputtelen vanhoista kattotiileistä, uusiokäyttöä parhaimmasta päästä. Voi olla, että laitan vain puolet pinta-alasta multaa ja toisen tiilimurskaa ja ehkä lisäksi vanhoja rikkinäisiä porsliineja, jos vain löydän niitä tarpeeksi.

 Ruukkukukat ostin läheiseltä puutarhurilta, joka avasi ovensa eka kertaa huhtikuussa. Osan olen kasvattanut siemenistä.

Tämän maalasin keväällä ja nyt on työn alla puinen 3-laatikoinen lipasto, johon tulee uusi maalipinta, koristeita ja uudet ottimet (jotka ovat kotona - jossakin....).

Illalla olen neulonut kaulaliinoja Vaakan huivikeräykseen. Niistä lisää jossain vaiheessa myöhemmen.

3 Comments:

  • Siinä sinulla onkin urakkaa:)

    By Blogger Marjut, at 10:17 AM  

  • Kävin blogitauolta palattuani kurkistelemassa sivujasi.Hiljaista on vielä täälläkin. - Aurinkoisia syyspäiviä Sinulle.

    By Anonymous famu, at 2:34 AM  

  • Minäkin silloin tällöin poikkeilen sivuillasi.

    By Anonymous Pirena, at 10:39 AM  

Post a Comment

<< Home