Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, January 31, 2007

En leiponut vaan keittelin mustaherukkahilloa pakastemarjoista. Pakastin pitäisi sulattaa ja parempi tietenkin sulattaa, kun on ensin tyhjentänyt niin paljon kuin mahdollista.

Huovutettu hattu on ja pysyy sitkeästi "To do" -listallani ja niinpä aloitin taas uutta versiota eilen. Ahkeroin paksulla langalla ja sain kuin sainkin neuleen valmiiksi jo alkuillasta. Se aloitettiin päälaelta ja lopuksi levennettiin lieri. Aloitus sukkapuikoilla ja loput pyörönä. Oli aika vaikea saada kokonaiskuva. Kun olin päätellyt silmukat (175) niin koko neulomus muistutti pyöreää pöytäliinaa, halkaisijaltaan n 75cm! Löysä käsialani oli taas tehnyt tepposet. Purkuun meni....

Todisteena itselleni, että osaan tehdä palmikoita on tämä kuva:Miehen villapaita Novitan ohjeella, lankana 7 veljestä. Palmikot myös hihassa, Takaosasta jätin ne pois, sen verran koville otti kuvio. Yksi virhe jäi, mutta sitä ei huomaa muut kuin minä. Villapaidalla on jo muutama vuosi ikää ja pesukoneessa se on käynyt monta kertaa. On silti pysynyt ryhdissään ja ollut Miehen suosikkineule nro 1!

7 Comments:

 • Hieno pusero, enkä ihmettele suosion salaisuutta. Selvä klassikkopaita.:)

  By Anonymous Anonymous, at 3:44 AM  

 • Ihana neule. Minä yritäm etsiä isännälle kesä-neuleeseen ohjetta vaikka Sandnessin Fiestasta mutta ei vaan meinaa löytyä.

  By Anonymous Anonymous, at 5:25 AM  

 • Höh. Miulla ei näy tuo kuva. Hmm.. Tietokene varmaan taas reistailee. >:/

  By Anonymous Anonymous, at 5:56 AM  

 • Upea paita. Selkäpuoli ei välttämättä tarvitse palmikoita siitä tulee silloin aika kuumakin. Siistinä on pysynyt, taitaa olla hyvää lankaa. Salomea

  By Anonymous Anonymous, at 1:30 AM  

 • Kokeilu

  By Blogger Salomea, at 1:56 AM  

 • Ihanat palmikot!

  By Blogger Arteeni, at 6:22 AM  

 • Hei, todella hieno paita. Mistä sen ohje on kotoisin (lehti ja nro)? Itsekin aikanani kutonut hiukan samanlaisen, mutta nyt tarvitsisin jotakin uutta - tuollaista.

  By Anonymous teetee, at 11:17 AM  

Post a Comment

<< Home