Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, December 29, 2007

Hiljaiseloa.....

Päivän kädentyöt, kaksi limppua. Toinen "aivan tavallinen" (Pojan pyynnöstä) ja toinen saksanpähkinöillä (oma toivomus). Takavasemmalla joululahja Mieheltä, joka osasi yllättää!

Minulla oli pieni, lähinnä symbolinen, lahjalista jääkaapin oveen ripustettuna pari viikkoa ennen jouluaattoa. Meidän perheessä joululahjat ovat todella vain symbolisia ja vähälla rahalla hankittuja. Itse yritän tehdä ja antaa jotain kivaa itsetehtyä. Jostain syystä (!) hermostuin kertakaikkiaan viikko ennen joulua ja marssin jääkaapin ovelle, ruksasin koko listan yli, ja kirjoitin suurilla tikkukirjaimilla STORSTÄDNING!! (ruotsiksi ettei tulisi epäselvyyksiä...). Meni muutama päivä ja koko perhe ihmetteli ääneen itsekseen ja toisille, mikä ihme Mamman listalle oli tapahtunut. Tyttärelle selitin, että kaikki muut lahjat voin mennä itse ostamaan kaupasta, mutta siivousapua en saa yhtä helposti, vaikka kuinka yrittäisin. Ja ihme tapahtui: Mies alkoi siivota yläkerran makuuhuoneita torstai-iltana ennen joulua. Tytär siivosi oman huoneensa lauantaina ja Poika sunnuntaina. Loput talosta oli siivottu ennen jouluaattoa!

Sain myös muita joululahjoja! Tuo kahvikuppi - leipälautanen oli täysin listan ulkopuolinen ja ilmoituksen mukaan "jul i juli" viitaten tulevaan puutarhasesonkiin. Se oli todellinen yllätys ja mieluinen, tulen nauttimaan monta sekä aamu- että iltapäiväkahvia terassilla tämä muisto mielessäni.

Tyttären jalkapalloturnaus oli dramaattinen: yksi häviö ja kaksi voittoa takasi paikan jatkoon, mutta vain maalierolla 7 maalia vastustajan 5 sijasta. Pisteitä oli yhtä paljon. Seuraavan kerran jännätään loppiaisaattona.

1 Comments:

  • Kaunis on tuo lahjasi!
    Mukava, että huomasivat antaa siivousapua.

    By Blogger Palaga, at 5:59 AM  

Post a Comment

<< Home