Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, July 01, 2008

Muutama kuva...

Mainitsin muutama viikko sitten, ettei tästä huushollista löydy kahta samanlaista viinilasia. Tytär oli kuunnellut marmatustani ja maalasi syntymäpäivälahjaksi meille Miehen kanssa kaksi kaunista lasia. Meillähän on vain 6 päivää ikäeroa, joten Mies sai lahjansa muutamaa päivää aikaisemmin.

Jalassa on nimikirjaimet ja vuosiluku, kyllä oli mieluinen lahja!

Kukka-asetelman sain esimieheltäni. Se lämmitti mieltä....
Neulomus on takakappale villatakkiin, joka on ihan itselleni. Ostin soija-lankaa viime syksynä Rowanin erikoisliikkeestä ja olen jo kauan miettinyt, mitä siitä tekisin. Tähän tulee palmikoita ja piilonapitusta ja sen sellaista, jos jaksan seurata ohjetta.


Lanka oli karmean kallista (ostin lahjakortilla normaaliin hintaan) ja siihen hintaa pitäisi mielestäni olla parempaa laatua. Tässä on vasta eka kerä menossa ja jo kolme kertaa on lanka ensin kaventunut kauheasti ja sitten taas paksuuntunut todella kovasti. Pitäisikö mennä valittamaan? Mutta se on myös ihanan pehmeää ja kumma kyllä vaikka olen käyttänyt paksumpia puikkoja kuin suositus on jälki tavallista tiheämpää... "Löysäkätisenä" joudun yleensä aina käyttämään numeroa pienempiä puikkoja, ettei lopputulos olisi xxxl-kokoa!6 Comments:

 • Synttärionnittelut näin jälkikäteen. Tosi kauniit viinilasit. Lankasikin on aivan ihanan näköistä. Teillä on synttärit tosi lähellä toisiin, minulla ja miehelläni on 5 vkoa ikäeroa.

  By Anonymous Päivi, at 9:55 PM  

 • Minultakin synttärionnittelut! Nuo viinilasit ovat aivan ihanat!!

  By Blogger Pami, at 10:49 PM  

 • Myöhästyneitä synttärionnitteluja! Tuosta villatakista tulee ihana..

  Upeat lasit olette saaneet!!

  By Blogger Maria, at 11:10 PM  

 • Todella upeat viinilasit! Tyttäresi on taitava.

  By Anonymous MarjutJ, at 11:37 PM  

 • Onnittelut täältäkin näin jälkikäteen!

  Todella hienot viinilasit! Tuollaisia, kun kaupasta löytäisi....vain viinilaseja vähän aikaa sitten ja mitään noin kauniita ei löytynyt.

  By Blogger möhönasu, at 7:06 AM  

 • Tuo vain tuossa edellisessä pitäisi olla HAIN :)

  By Blogger möhönasu, at 7:07 AM  

Post a Comment

<< Home