Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, July 08, 2009

Erittäin hitaasti...

... alkaa lankapeukalo heräillä - vihdoinkin! Ei ole kertakaikkiaan huvittanut langat eikä puikot, virkkuukoukusta puhumattakaan, kunnes tänä iltana alkoi tuntua siltä että pitäisi keksiä jokin lomaneule. Puuvillalankaa ajattelin, mutta varastosta ei löydy mitään mikä kiinnostaisi tänä iltana. Lankaa on kymmeniä kiloja eikä löydy mieleistä....

Tällaista pyörittelin jonkin aikaa ja yritin jopa virkata ja mitata silmukkatiheyttä. Paperilankaa tai -narua, mitä lie joskus ostin messuilta. Niin kovaa ja kankeaa ettei tästä mitään saa! Onko kenelläkään ehdotuksia? Taitaa mennä lahjapkettien sidontanauhaksi.
Tuo vaaleanpunainen on niintä, josta askartelin muistaakseni virkkaamalla pienen laukun joskus kansakoulun alaluokilla. Se on jo yli 40 vuotta vanhaa ja kulkenut mukana kaikki muutot.
Matonkuteita syntyy tasaista vauhtia. Kiitos kommenteista farkkujen suhteen! Mies oli jo heittänyt ison kasan vanhoja housuja roskikseen ja minä kävin ne sieltä "pelastamassa".
En ole kuitenkaan vielä ehtinyt leikata, jää ulkotöiksi kovan pölyyntymisvaaran takia.


4 Comments:

 • Minä käyttäisin lahjanaruna ;-)

  By Blogger seijap, at 1:11 PM  

 • Paperinarustahan voi virkata vaikka kukkasia ja sitten käyttää joko lasinalustoina tai ikkunakoristeina tai... mitä nyt keksiikään!

  By Blogger Pami, at 1:22 AM  

 • Tiedän tuon "mua-ei-nyt-huvita-tehdä käsitöitä -tunteen. Aina välillä tulee päähän. Iloista viikonloppua!!

  By Anonymous rebekka42.vuodatus.net, at 1:25 AM  

 • Minua huvittaisi tehdä, mutta yhdet tietyt langat ovat hukassa (miten niin liikaa lankaa). Mutta vähän aikaa sitten ei huvittanut yhtään.

  Voisiko siitä narusta tehdä rose-kukkasia.

  By Anonymous MarjutJ, at 5:10 AM  

Post a Comment

<< Home