Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, April 01, 2010

KIITOS ihanista kommenteista! Jokaiselle! Blogger ja vuodatus eivät taida olla yhteistyössä, koska en saa yhtään kommenttia lähtemään ilman virheviestiä.

Myssyä pukkaa, minähän olen sellainen, jolle ei yksi koskaan riitä....

Ensin vilautetaan päälakea...

Sitten edestä. Kulmakarvatkin kuulema lähtevät, mutta ripset jäävät. Onneksi! Niihin olen aina ollut tyytyväinen koska ovat tummat ja melko tiheät.

Minä tykkään tällaisista reilunkokoisista malleista, kesäksi ehkä ilmavampikin. Lankana pellava, kuvassa kiiltää, kun jouduin käyttämään salamaa kylppärissä.
Ja samanlainen lanka, mutta erivärisenä odottamassa koukkuilua.

OIKEIN HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!
Seuraava päivitys jää ensi viikkoon, koska mökillä on huono taajuus sekä kaikilla kolmella kännykkäoperaattorilla että mokkulalla. Hyvä vai huono asia? Riippuu kai keneltä kysyy, Mies ei tykkää yhtään ja mietiskelee vaihtoehtoja päänsä puhki. Minä kuuntelen radiota ja rentoudun.
Tänään olen nauttinut: Vapaapäivästä. Kahdesta kävelylenkistä Blogikoiran kanssa, Tytär seuranamme. Auringon esiintulosta iltapäivällä. Että voin aivan normaalin hyvin eilisen hoidon jälkeen. Blogimaailmasta ja virtuaaliystävistäni!

2 Comments:

  • Hyvän näköinen myssy,kun menee kunnolla päähän,eikä jää vain keikkumaan päälaelle.- Rauhallista ja virkistävää pääsiäisaikaa Sinulle.

    By Anonymous famu, at 3:37 AM  

  • Voimia hoitoihin ja sairauden nujertamiseen! Kaunis vaaleanpunainen myssy tekee varmaan mielen iloiseksi ja positiivinen mieli auttaa paranemista. Rentouttavaa mökkeilyä ja iloista pääsiäisen aikaa!

    By Anonymous Maija, at 9:50 PM  

Post a Comment

<< Home