Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, May 17, 2010

Sivuvaikutusta?

Muisti pelaa huonosti - tai ei lainkaan. Olimme mökillä koko viikonlopun ja kotiintultua huomasin, että olen unohtanut lompakkoni, kameran ja auton vara-avaimet sinne! Lompakossa on henkkarit, ajokortti, luottokortti, sairasvakuutuskortti, hoitokortti jne. Verikokeet kaksi kertaa tällä viikolla ja aivan ensimmäisenä pitää aina antaa henkkarit, ennenkuin pääsee lähellekään neulaa! Hoitokortti pitäisi olla tiistaina yhteen erikoistutkimukseen.... Kyllä harmittaa! Eilenillalla luulin jo että täytyy lähteä tänään hakemaan lompakko, mutta sitten onneksi muistin, että suomalainen ajokortti on kotona, samoin passi ja hoitokortista otin kerran valokopion muiden kuittien joukossa. Ei nimittäin huvittaisi ajaa 3 tuntia edestakaisin, kun en edes voisi jäädä yöksi! En taitaisi jaksaakaan....

Muuten viikonloppu oli mukava. Meilläkin on lämmintä, ei sentään hellelukemat ja sen takia ihanaa! Kovaa hellettä en ole moneen vuoteen kestänytkään. Kävin kevätmyyjäisissä läheisellä seurantalolla, josta kotiin pääsi lankaa pitkästa aikaa: 1-säikeistä villaa 100 gramman vyyhdit, á 600 metriä n 5 euroa vyyhti.

Väri on meleerattu luonnonharmaa, kaunis!

Kiitos peruukin kommenteista! Olen yrittänyt pitää sitä koko viikonlopun, mutta on se turkasen kuuma heti kun jotain tekee. Nyt yritän totutella olemaan ilman myssyä tai peruukkia, se on taas uusi kokemus - myös tällä kertaa lähinnä kanssa-asujille.

1 Comments:

  • Kyllähän minä sitä Heimolan laittoa teille kerron, kun niin haluatte ;-).

    Onneksi selvisit lähtemättä takaisin mökille. Lämpimillä ilmoilla nyt onkin taas olemista. Uskon että pian lähipiiri tottuu uuteen ulkomuotoon. Minusta siskoni oli kaunis silloin kun häneltä lähti tukka ekan kerran.

    Minulle neurologi soittelee huomenna on viimeinen kontrolli näin puhelimitse. Aika jännää.

    Sinulle voimia ja jaksamista toivotellen.

    By Blogger seijap, at 7:22 AM  

Post a Comment

<< Home