Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, June 10, 2010

Puutarhassa....

... ei mielestäni tarvitse olla vain kasveja. Tässä muutama kuva objekteista, joita ei tarvi hoitaa kesän aikana.
Lammasäiti ja karitsat ovat Tanskasta, kolmen eri kesälomamatkan tuliaisina. Viihtyvät hyvin luumupuun alla, kestävät sekä aurinkoa että sadetta. Taustalla betoninen raparperinlehti, joka halkesi.

Tämä ruukku puolestaan halkesi, kun yksi puu kaadettiin ja ruukku sattui olemaan liian lähellä. En silti heittänyt sitä roskikseen.

Talo on alunperin lintujen syömäalusta, jonka pohjan lumi ja kosteus tärvelsi ja irroitti. Saa olla tuossa niin kauan kuin kestää säänvaihteluja.

Vasemmanpuoleinen linnunpönttö jäi yli siitä puusta, joka kaadettiin ja joka särki ruukun. Keskimmäisen toi Blogikoira kotiin metsästä ja oikeanpuolimmainen on Ukin käsialaa. Hän teki ahkerasti linnunpönttöjä kesäisin, kun vielä oli siinä kunnossa, että jaksoi. Tarkoitus on viedä se mökille, mutta olen hieman epävarma onko siellä yhtään koivua omalla tontilla.

Ja viimeisen kuvan olen varmasi näyttänyt aikaisemmin. Kyllä kivet ovat kauniita!

Huomenna menen töihin, olo on melko hyvä, mutta siitä tulee lähinnä sosiaalinen käynti. Ensi viikolla päätän, koska jään kokopäiväisesti sairaslomalle.

3 Comments:

 • Kivoja puutarhakoristeita:) Meillä on yksi sammakko, joka on itse asiassa ostettu Tukholmasta. Ja samalla reissulla hommattu lentävä sorsa. Sammakon olen joskus blogissa esitellytkin.

  By Anonymous Marjut, at 10:59 PM  

 • Kerta vielä ja sitten tuo koetus on ohi. Paraneminen on tavoitteena. Kesä ja kasvun ihanuus tuottavat positiivista energiaa runsaasti. Onneksi nyt on kesä-aika. Toivottavasti minä pääsen Tukholmaan kesällä ja voimme taas viettää mukavan hetken.
  Sinulla on hauskoja puutarhan koristeita, betonilehsykkää minäkin olen haaveillut omaani.
  minulla on sama kommentti ongelma nyt ei ota tunnustani,Salomea

  By Anonymous Anonymous, at 6:35 AM  

 • Meillä ovat samat karitsa portailla. Ihania nämä meidän yhtäläisyydet.
  Jaksamista ja voimia jokaiseen hetkeesi. Olet mielessäni kovasti.

  By Blogger seijap, at 10:48 PM  

Post a Comment

<< Home