Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, January 10, 2011

Tulin vain näyttämään....

... että täällä kasvatetaan muutakin kuin lankavarastoa. Ei kovin nopeasti mutta varmasti. Hiukset ovat pehmeät ja ohuet, mutta niitä on paljon joten lopputulos on ihan kiva. Muuten helppohoitoiset, mutta aamulla sojottavat joka suuntaan, useimmiten väärään ja on pakko kastella ihan juuria myöten. Otsatukkaa kampaan jo hieman sivuun! Keskellä päälakea tuollainen töyhtö, saa nähdä kuinka kauan se jaksaa pysyä itsepintaisesti pystyssä. Väriin en ole tottunut vieläkään, minähän olen ollut tähän saakka blondi. Toisaalta vaihtelu virkistää ja väriähän voi aina muuttaa.

7 Comments:

 • Onnea vain uusille hiuksille; tuleekohan niistä kiharat:)

  By Anonymous Marjut, at 2:05 AM  

 • Voi kuinka tummat. Ihana kun kasvavat noin upeasti. Saas nähdä tulevatko tosiaan kihariksi.

  By Blogger seijap, at 3:49 AM  

 • onpa kasvaneet jo hyvin, hienoa

  By Anonymous nirunaru, at 5:58 AM  

 • Tutun näköistä kasvua ja väriä. Ihana tunne kun saa omat hiukset takaisin. Viis väristä kunhan on omat muovihiukset kutittaa.
  Iloa työviikkoon.

  By Anonymous Salomea, at 2:07 PM  

 • Ihanat hiukset!
  Kiva seurata tätä blogia, kun itselläni on samantyyppinen vaihe menossa elämässä. Minulla hiustenkasvatus alkaa helmikuun lopulla ja san varmaan tuon tyyppisen lyhyen kesätukan. Nyt on entisistä jäljellä aika harvaa haiventa eli kokonaan en ole joulunut entisestä vielä luopumaan.

  By Anonymous Tiina, at 4:50 AM  

 • Tiina! Kiitos viestistäsi ja voimia itsellesi! Nyt talvella voi onneksi pitää pipoa ja muuta kivempaa päähinettä jopa sisätiloissa, peruukki oli tosi hiostava viime kesänä mutta huivit eivät millään sopineet kallonmuotooni. Ja aurinko porotti liian kuumasti ilman suojaa....

  By Blogger TuuliS, at 7:35 AM  

 • Lueskelin useamman postauksesi kerralla, sukkapakettisi on upea kädenojennus ja monet sukat olit tainnut jo tälläkin esitellä. Vanha sanonta "antaessaan saa.." tuokoon sinulle paljon hyvää , uudet hiukset ovat hyvä alku. Olet antanut minullekin lukijana todella paljon ajattelemista välittämällä positiivisuutta, vaikka olet käynyt läpi niin vaikeita asioita.Hyvää talven jatkoa, teille kevät tuleekin jo aiemmin.

  By Anonymous catariina, at 9:41 PM  

Post a Comment

<< Home