Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, January 03, 2011

Uuden vuoden neuleKirjoneuletta pitkästä aikaa. Valmiin tarvikepaketin Ö-tröjaan ostin jo aikoja sitten samoilta käsityömessuilta kuin kesällä valmistuneen pikkuryijyn, mutta nyt vasta pääsin alkuun. On tässä tikuttamista: kirjoneuleessa on 240 silmukkaa 3½-puikoilla! Malli on helppo vaikka en sitä vielä ole ulkoa oppinut. Tuo vaalea harmaa on sävysävyyn, joten puikoilla on vain kaksi lankaa yhtäaikaa.


Tänään ja huomenna töissä ja sitten on taas pitkä vapaa. Uusi vuosi meni mökillä raketteja paossa (Blogikoira pelkää niitä joka vuosi enenmmän ja enemmän), lumitöissä ja neuloessa. Miehellä on autotallissa pitkäaikainen projekti, joka ehkä valmistuu tämän vuosikymmenen aikana - tai sitten ei. Kiirettä ei nimittäin ole.


Oikein hyvää alkuvuotta kaikille yhteisesti!

4 Comments:

 • Meillä blogikoira vietti uuden vuoden vessassa paukkuja paossa. Onneksi tässä uudessa asuinpaikassa paukuttelua oli huomattavasti vähemmän kuin entisessä.

  By Anonymous Marjut, at 10:25 PM  

 • Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle. Tuo aloittamasi kirjoneule näyttää haastavalta, tykkään itse tehdä ohuilla puikoilla, mutta kirjoneuleesta taitaa olla parikymmentä vuotta.
  Myös ed.postauksesi koirankarvalapaset on ihanat, kerin justa pari vyyhtiä angorasekoitetta pikkumatamin lapasia varten. Lämmintä tarvitaan.

  By Anonymous catariina, at 10:34 PM  

 • Meillä ei tänä vuonna eläimet joutuneet raketeista kärsimään, kun jätimme ne vähäisetkin ampumatta. Olimme itse lomalla Tahkovuorella ja siellä kyllä nähtiin raketteja sitten enemmältikin. Mutta eläimet olivat täällä kotona maalla. Ja meille ei naapureiden ampumat raketit kuulu, korkeintaan ihan pieninä tumpsahduksina. Ja niitä nuo eivät kyllä pelkää.

  Hyvää kuluvaa vuotta!!

  By Blogger Pami, at 11:08 PM  

 • Meillä pieni blogikoira ei ollut moksiskaan naapureiden ampumisista, mutta ei nyt kukaan tästä ihan vierestä ampunutkaan. Itsellä ei raketeita ollutkaan.
  Ihanalta näyttää kirjoneuleen alku. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja perheelle.

  By Blogger seijap, at 12:36 AM  

Post a Comment

<< Home