Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, November 07, 2010

Marraskuun alun päivitystä

Elämä alkaa palautua entisiin uomiinsa. Viime maanantaina aloitin varovasti työnteon (50%:sesti). Koska viikko oli lyhyt jo alunperin niin olin tehnyt tuntini jo keskiviikkona, siispä sain pitkän vapaan heti alkuun. Ja ihan oikein olin ajatellut: paluu vei voimia ja energiaa enemmän kuin osasin aavistaa. Positiivista energiaa, mutta kuitenkin. Kaiken lisäksi sain lievän flunssan, jota olen nyt potenut 4 päivää. Se ei onneksi haitannut eilistä Suomen-tuttujen tapaamista: olin tulkkina ruotsalaiselle ystävälle, jolla on umpisuomalaisia sukulaisia. Olemme tavanneet aikaisemminkin muutaman kerran, joten tunnemme jo toisemme melko mukavasti. Kiva tuulahdus suoraan Helsingistä Viking Linen kautta!

Tänään kävin jokavuotisilla käsityömessuilla pitkästä aikaa. Muutama vuosi on jäänyt väliin, kun tuntui, että messut vain toistavat itseään ja lankaa on kotona aivan liikaa... Tänään pääsivät nämä mukaan, jokaiselle langalle on jo etukäteen varattu oma tehtävänsä. Tuo kamelilanka on minulle aivan uutta. Italialainen musta on angorasekoitus ja unelmanpehmeää. Sandnesin vihkosen sain kylkiäisenä, langoista tulee luultavasti huovutusjuttu ja saan kokeilla uuden pesukoneen ominaisuuksia.


Sininen taivas, auringonpaiste, nollassa ja kuura maassa. Tällaisesta marraskuusta tykkään, en kurakeleistä.

3 Comments:

 • Ihanat ostokset. Kiva kuulla, että olet jaksanut töissä.
  Meillä on sama tilanne, minunkin pitää opetella uudella pesukoneella huovuttamaan. ;-)
  Oletko tehnyt LettLopista lapasia, siis huovutettuja. Minulla olisi joitakin keriä ja tekisi mieli kokeilla, mutta en ole koskaan lapasiksi huovuttanut.

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa.

  By Blogger seijap, at 12:35 PM  

 • Onnea vain työhönpaluuseen! Muistan aikoinaan, kun äitiyslomalta palasin töihin, olin jo ensimmäisen päivän jälkeen aivan poikki.

  By Anonymous Marjut, at 5:03 AM  

 • Moikka :) Äitee (Ami) vinkkasi mut tänne. Hienot sivut sinulla.
  Mitä huovuttamiseen tulee niin työ kutistuu n,1 kolmas osaa, jos teet lapselle niin kudo omaan käteen (naisen) sopivat ja huovuta pesukoneesa 30/40astetta ja hienopesu-ohjelmalla. ja jos huovuttaa pienen määrän kerralla niin kannattaa laittaa esim,farkut mukaan. ohjelman jälkeen vielä venyttelet oikeeseen muotoon
  pesukoneissa on eroja niin kannattaa aina tehdä koe-pala huovutus :) Hyvää joulun odotusta ja puikkojen helinää. terkuin Krista ja pojat

  By Anonymous Anonymous, at 1:23 PM  

Post a Comment

<< Home