Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, October 26, 2010

Kotona jälleen

Ilmailulakko ei juuri häirinnyt paluutani, vaikka Tukholman lentoni oli peruttu. Lentoyhtiö oli automaatisesti siirtänyt varaukseni seuraavaan, joten jouduin odottamaan Helsingissä hieman suunniteltua kauemmin, joka ei sinänsä matkaani häirinnyt hyvä kirja seuranani. Poika tuli hakemaan Arlandasta.

Uusia lankoja en ostanut yhtään, en myöskään neulelehtiä. Sukka edistyi n. 1o varsikerrosta, ei vain huvittanut niiden teko. Kummallista.... Aikaa ja mahdollisuuksia kyllä olisi ollut.


Aika meni lähinnä Mummia kuunnellessa, ei siihen juuri tarvinnut kommentoida eikä mielipiteitään esittää. Hän oli onnellinen seurastani ja se riitti minullekin. Tapasin myös ainoan lapsuudenaikaisen ystäväni, joka oli kotona syyslomalla lastensa kanssa ensimmäistä kertaa sitten elokuussa Eestiin muuttonsa jälkeen. Uskomatonta, mutta olimme viikko sitten varanneet saman lennon Helsingistä Rovaniemelle toisistamme tietämättä! Eilisen päivän kiertelimme yhteisen harrastuksemme parissa, kirpputoreilla, uskomattomia löytöjä tehden. Suurin osa niistä jäi kuitenkin ostamatta, koska minun piti selvitä käsipakaasilla takaisin. Olisi siis ollut aivan mahdotonta kuljettaa piikkilangasta punottu ovikranssi kotiin, vaikka se olisi ollut kuin nakutettu mökille, muista suuremmista ja raskaammista sisustusjutuista puhumattakaan.


Sisustuslehtiä ostin peräti kolme, mielessä adventti ja joulunodotus. Aika rientää, maanantaina menen töihin!

1 Comments:

  • Harmi, kun jouduit jättämään löytösi ottamatta. Tsemppiä työhönpaluuseen!

    By Anonymous Marjut, at 12:06 AM  

Post a Comment

<< Home