Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, October 06, 2010

Sukkia

En osallistunut tämän syksyn sukkasatoon, onneksi, sukkien teko ei jostain kumman syystä huvittanut tippaakaan moneen viikkoon. Minullahan on yleensä aina yhdet perussukat puikoilla. Kunnes ykskaks mieli muuttui! Valkoiset ja punaiset sukat + säärystimet ovat työkaverin tilaus. Hän halusi ihan tavalliset saapassukat ja säärenlämmittimet tyttärilleen. Lapintytön nilkkasukat ovat vanhoissa terissä uudet varret (vanhat vanuivat koneessa eivätkä menneet jalkaan, olin sekoittanut yhden käsinpestävän villalangan kuvion joukkoon, tottakai se huopui...). Nuo ohuet liila-vihreät nilkkurit ovat jo elokuulta, jäivät silloin kuvaamatta.

Kävin töissä yhdessä palaverissa tänään (pientä totuttelua töihinpaluuseen). Tilaussukat olivat mukana ja sain toiselta työkaverilta uuden tilauksen, 3 paria! Onneksi sukkaplääh oli vain tilapäinen mielenhäiriö.

Valkoisissa ja punaisissa lanka Novitan seiskaveikkaa, jota saa täältä Tukholmasta yhdestä liikeketjusta aika monta eri väriä, muttei ikävä kyllä yhtään raidallista. Liila-vihreät Idenan sukkalankaa, josta tein serkulleni kiitossukat normaalilla pitkähköllä varrella, kokoa 39. Tosi riittoisa 100 gramman kerä. Nämä jäävät itselleni.

2 Comments:

  • Kauniita sukkia! Vaikka sukkasadossa mukana olenkin, ei oikein mikään nyt suju.

    By Anonymous Marjut, at 12:06 AM  

  • Voi,kun olet tehnyt sieviä sukkia.

    By Anonymous famu, at 6:48 AM  

Post a Comment

<< Home