Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, October 18, 2010

Mökillä

Meillä on äidin suvun puolella vaakuna, joka pääsi vihdoin raameihin ja mökin seinälle. Jotenkin se sopii paremmin tuonne hirsimökkiin kuin esikaupungin omakotitaloon. Suku on alunperin tullut nykyisen Hollannin alueelta meren yli Karjalaan ja asettunut Tukholma-nimiselle saarelle. Hassua, että minä ja veljeni olemme asettuneet Ruotsin Tukholmaan....


Sain neulottua lähes yhden parin perussukkia. Aloitus maistui puulta, mutta illan rauhassa TV:tä toisella silmällä katsellen sain kuin sainkin työn sujumaan. Nyt on vain kärjen kavennukset tekemättä.

Lauantaina lähdin tarkistamaan alueen sienikannan. Suppilovahveroita kasvoi poluilla ja polkujen vieressä. Kotiin tulin kori täynnä runsaan tunnin kuluttua. Sunnuntaina menin puuvajan takaiseen sammalikkoon peurojen tekemää polkua pitkin ja vain parikymmentä metriä päästyäni löysin todellisen apajan. Tulin takaisin puolen tunnin kuluttua toisen korillisen kanssa!

Suurimman osan jätin kuivumaan sanomalehtien päälle, toivottavasti menetelmä toimii. Olen alkanut vakavasti harkita kuivurin ostoa.

2 Comments:

  • Vaakuna on aikas hieno:) Kuivuria minäkin olen välillä pohtinut; ehkä jossain vaiheessa sekin tulee hommatttua.

    By Anonymous Marjut, at 4:45 AM  

  • Käytin kuivuria vuosia sitten paljon.Nyt se on jossakin teillä tietymättömillä.Juurim äsken laatikoita siivotessanim löysin kuivurin käyttöohjeen ja mietin missähän se on "tallessa".- Oikein mukavia syyspäiviä ja hyvää vointia Sinulle.

    By Anonymous famu, at 6:53 AM  

Post a Comment

<< Home