Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, December 03, 2010

Joulutunnelma tiivistyy!

Näillä leveysasteilla ei ole ollut tähän vuodenaikaan näin paljon lunta miesmuistiin! Tulin eilen aikaisin töistä ja lähdin Blogikoiran kanssa pitkälle kävelylenkille kamera mukana.

Läheisellä luonnonsuojelualueella on pieni lintulammikko, joka on jo jäätynyt. En silti uskaltanut kuin kiertää turvallisesti rantoja myöten takaisin.

Tässä pitäisi potkaista tennispalloa....


Maanantaina on töissä perinteiset joulumyyjäiset. Vien sinne mustikkahilloa, raparperimarmelaadia ja raparperichutney:a myytäväksi, käsitöistä pääsevät Terapiatilkkupeitto #1 ja pikkuryijy näytille. Huivit ja tossut jäävät tällä kertaa, koska niitä en ole tehnyt koko vuotena.


Tossuista puheenollen. Toissapäivänä sain hauskan puhelun: naapurikunnan kotiseutuyhdistys pitää joulumyyjäiset toisena adventtina ja yksi puuhanainen kyseli, voisinko tulla sinne myymään huovutettuja tossuja! Hän oli itse ostanut runsas kaksi vuotta sitten minulta tossut toisista myyjäisistä, joihin osallistuin ja sai kännykkänumeroni etiketistä, jonka olin tossuihin ommellut. Tosi kivaa, mutta ikävä kyllä ei ole tossuja varastossa - pitäisikö aloittaa tossutehdan ensi vuodeksi? Tämä tarjous oli erittäin mukava siinäkin mielessä, että noihin myyjäisiin halutaan varta vasten harrastelija- ja perinnekäsityöläisiä mukaan. Siis ketä tahansa ei kelpuuteta....

3 Comments:

 • Ihania kuvia. Blogikoirakin niin ihana katsoessaan suoraan silmiin. Meillä täällä on koiran hankinta operaatio Vilmalle menossa ;-).
  Vilman 10 synttäreitä on nyt vietetty muutama päivä.
  Upea juttu tuo tossujen myyjäksi pyyntö. Kyllä sinun varmaan nyt täytyy aloittaa jo ensi vuodeksi tossutehtailu.

  By Blogger seijap, at 1:21 AM  

 • Sinun on nyt kertakaikkiaan pakko aloittaa tossutehtailu:) Teilläkin on aika söpö blogikoira.

  By Anonymous Marjut, at 10:54 AM  

 • Miten ihania talvikuvia:)

  By Anonymous Taina, at 1:07 AM  

Post a Comment

<< Home