Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, July 19, 2011

Kiva reissu!

Kotona jälleen, pyykkikone pyörii, mutta muuten meno on melko rauhallista. Blogipoika on ollut kotona ja pitänyt huushollin suhtkoht hyvässä kunnossa - jopa pessyt yhden koneellisen omia vaatteitaan! Blogitytär oli Öölannissa samaan aikaan kuin me Skånessa.

Meillä oli hyvä reissu! Anoppi sai samalla kyydin kotiin ja se tuntui hyvältä ratkaisulta, pian 84-vuotiaan ei tarvinnut lähteä bussilla/junalla köröttelemään vaan pääsi ovelta ovelle ja paljon nopeammin.

Ängelholmin kesäpaikassa on niin hauskasti, että Anopin äidin alunperin hankkima kesähuvila on Anopin sisaren appivanhempien naapurissa. Huvilat on hankittu täysin toisistaan tietämättä jo 40-luvulla. Todella käytännöllistä 31-päiselle sukulaisjoukolle.Merenrannan polun vieressä oli tällainen kipsikoira. Se on ilmeisesti hautaamassa tuota takajalkojen välissä olevaa luuta....


Hiekkaranta on kuin ulkomailta konsanaan. Oli tosin tuulista ja sateista (paitsi lauantaina itse sukujuhlapäivänä paistoi aurinko koko päivän!) ja lähes tyhjä ranta.Sinne oli koiriltä pääsy kielletty toukokuun puolesta välistä syyskuun loppuun.Mutta pitihän Blogikoiran päästä haistelemaan ja maistelemaan ihan oikeaa merta Itämereen verrattuna. Oli siellä ihmettelemistä.


Loppuloma menee luultavasti omalla mökillä ja lähdetään ilmeisesti jo huomenna ellei mitään yllätyksiä tule eteen.


Käsitöitä en ole tehnyt ollenkaan. Matkalla oli mukana virkkuukoukku ja lankaa, mutta yhtään silmukkaa en saanut aikaan - välillä niin.

1 Comments:

Post a Comment

<< Home