Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, May 31, 2011

Meidän filmitähti!


Kolmannen kerran autoni on päässyt mainoskuvaukseen! Ensimmäisen kerran 5 vuotta sitten kun Volvo Amazon täytti 50 vuotta, toisen kerran rekvisiitaksi "Grease"-musikaalin ruotsalaisen version mainokseen ja nyt kesän SUUREEN tapahtumaan: Allsång på Skansen!!
Se on yhteislaulutilaisuus, joka näytetään joka tiistai TV:ssä suorana lähetyksenä lähes koko kesän.Tänään oli nauhoitustilaisuus, jossa meni koko päivä. Lopputulos nähdään juhannuksen tienoilla.


Toinen kiva juttu on, että Blogipoika on saanut töitä! Ja aivan omasta aloitteestaan ja omin voimin ilman kontakteja tai sukulaisten apua. Hän on tosin ollut hanttihommissa koko talven, mutta tämä on ensimmäinen "oikea" työpaikka.


Viikonloppu meni mökillä. Lampunvarjostimet ovat oikein kivat ja toimivat. Huomenna lähdetään takaisin mökille töiden jälkeen ja minä jatkan uusia juttuja: maalaan nämä tuolit. En siis ole ikinä aikaisemmin ollut yhtään kiinnostunut huonekalujen kunnostuksesta tai uudelleen maalaamisesta, mutta nyt! Olin niin läpeensä kyllästynyt näiden kauheaan väriin (istuinosat on vielä raaputtamatta) ja olin jo heittämässä ne kaatopaikalle. Vanha maali hilseili kuitenkin parista paikasta ja tarkemman tutkimisen jälkeen löysin pinnan alta kauniin sinivihreän sävyn.


Näiden kahden tuolin lisäksi olisi myös sohva käsiteltävien listalla. Toivottavasti innostukseni ei lopahda kesken.....

6 Comments:

 • Kylla on hieno Amatsooni. Ei ihme, etta paasee julkkikseksi!

  Mukavaa kesakuuta!

  By Blogger Tuula, at 10:07 PM  

 • Meillä oli myös 80-luvulla Amatsooni, sellainen grafiitin harmaa. Mutta se tuli tiensä päähän ajat sitten.

  By Anonymous Marjut, at 12:36 AM  

 • IHANA, sanoi meidänkin isäntä.
  Blogipojalle työiloa ja kaikkea ihanaa teidän joukon kesään.

  By Blogger seijap, at 11:09 AM  

 • Minä olen tehnyt ensimmäisen kotimaan reissun mieheni kanssa Amatsonilla ja asuntovaunulla. Vettä satoi kuin seinää ja vaunualuen oli pelkkää velliä. Pieni lapsenlapseni lähti kotiin vanhempineen ja hiljaisuus tuntuu oudolta. Kesäinen tervehdys sinulle.

  By Anonymous salomea, at 4:14 PM  

 • Ihana auto ja kauniin mallinen tuoli!!

  By Blogger Maria, at 8:11 AM  

 • Vanhoja puutuoleja ei koskaan kannata hävitää. Ennen tuolit tehtiin kestämään, mitä ei voi sanoa nykypäivän kertakäyttöhuonekaluista. Pojalle ostettiin opiskeluboksiin kivannäköinen koulupöytä, tv-taso ja työtuoli täällä paljon mainostavasta liikkeestä. Kestivät käytössä 1 lukuvuoden. Eipä enää osteta vastaavia levyhuonekaluja.

  By Blogger Tellu-Tellervo, at 5:12 AM  

Post a Comment

<< Home