Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, April 19, 2011

Pääsiäislomalla

Otin nämä päivät ennen pääsiäispyhiä vapaaksi. Aika on mennyt ikkunoita pestessä, siivotessa, Blogikoiralenkeillä, kukkamultien vaihdossa ja myös levätessä. Veroilmoituksen ajattelin tehdä tänään. Sehän ei nykyisin ole muuta kuin numeroiden tarkistus ja niiden hyväksyntä. Toista oli ennen, kun itse joutui laskemaan kaikki tulot ja vähennykset! Ja viemään lomakkeen henkilökohtaisesti verovirastoon!
Käsityöt ovat hunningolla, ei ole huvittanut. Pääsiäiskranssin sain sentään koristeltua ja kiinnitettyä ulko-oveen. Ja narsissit torilta ruukkuun pupujen ja tipujen seuraksi.


Mies on huomenna vielä töissä, mutta sitten suuntamme auton mökille. Meille on ennustettu upeita ilmoja, lämpömittariin lähes 20 astetta!OIKEIN HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE YHDESSÄ JA ERIKSEEN!


4 Comments:

 • Ihanaa Pääsiäistä myös sinulle ja kivoja mökkipäiviä. Mökille suuntaamme mekin, pikkupuutalkoisiin! Lumet ovat lähes poissa ja on ihana kevät.

  By Blogger Tuula, at 4:01 AM  

 • Minäkin otin lomaa huomisesta alkaen, että ehtisin tehdä vähän siivousjuttuja. Ikkunoiden pesusta oln liian kauan jne. Nyt jää nähtäväksi jaksanko. Viikko kotona sairastaen. On tiukassa nämä flunssat. Nyt tuntuu kyllä, että antibiootti alkaa tehoamaan.

  Oikein rauhaisaa mökkeilyä teille ja ihanaa pääsiäisen juhlaa.

  By Blogger seijap, at 4:44 AM  

 • Oikein mukavaa pääsiäistä myös sinulle:)

  By Anonymous Marjut, at 6:40 AM  

 • Leppoisaa pääsiäisen aikaa sinulle Ivalosta! Täällä koskikarat polskivat viereisessä joessa, aurinko paistaa ja on ihanan keväistä.

  By Anonymous Maija, at 1:40 AM  

Post a Comment

<< Home