Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, March 12, 2011

Ulkona tuoksuu keväältä!

Sen innoittamana Blogikoiran aamulenkin jälkeen innostuin siivoamaan - sellaista ei satu kuin tosi harvoin, joten parasta hyödyntää niin pitkälle kuin mahdollista. Kannoin räsymatot takapihan viimeisille hangille, Tytär imuroi vapaaehtoisesti lähes koko talon (jätti pikkuveljen huoneen väliin...), minä luutusin lattiat ja pyyhin pölyt. Pikkuvessan ja kylppärin jätin tosin huomiseksi, niiden siivoaminen ovat nimittäin Miehen vastuulla ja siitä en laista kuin erikoistapauksessa. Mies ja Poika ovat tänään pilkillä ja tulevat huomenna takaisin. Meillä ei kukaan tykkää siivoamisesta ja jälki on sen näköistä. Kuinkas teillä?


Samanaikaisesti olen pessyt pyykkiä ja viikannut edellisen kerran kuivia vaatteita. Meillä ei ole kuivausrumpua vaan pyykit ripustetaan pannuhuoneeseen katonrajassa oleville naruille. Huomasin jo kesällä, että se on tosi hyvää jumppaa vasemmalle käsivarrelle leikkauksen jälkeen. Kainalo varsinkin kyllä vihoittelee joka kerta, mutta käsivarsi nousee muutaman millin korkeammalle. En minä muuta jumppaohjelmaa enää teekään, käsivarsi on palautunut lähes ennalleen. Oikeastaan ainoa mitä vältän on painavan kauppakassin kantaminen vasemmalla puolella.


Käsityöt etenevät hitaanlaisesti. Ö-tröjasta puuttuu toinen hiha. Työkaverin tilaamien sukkien toisen parin toinen sukka on kantapäävaiheessa, luulisin saavani valmiiksi tänä iltana. Miehen villapaidan langat ovat vielä kerimättä. Isoäidin neliöt kyllä lisääntyvät enkä ole vieläkään päättänyt, mitä niistä kokoan!

Ettei päivitys jää täysin ilman kuvaa laitan tähän viime joulukuisen kirpputorilöydön, jota en ole aikaisemmin näyttänyt. Hintaa en muista, mutta taisi olla parin euron kieppeillä. Aito Kockumsin emalikannu, täysin virheetön!

2 Comments:

  • Iskisipä minuunkin tuollainen siivousvimma:)

    Ja niin hienon löydönkin olit tehnyt!

    By Blogger Zelda, at 12:28 PM  

  • Eipä meilläkään kukaan ole kauhean innostunut siivoamisesta. Pakko on välillä; haaveilen siivoojan palkkaamisesta.

    By Anonymous Marjut, at 12:27 AM  

Post a Comment

<< Home