Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, January 26, 2011

Norjalainen kolleega...

tilasi huivin joulumyyjäisten jälkeen. Toivomuksena oli yksinkertainen, ohut, lämmin, siniseenvivahtava kolmiohuivi. Tässä lopputulos.

Lanka Fame trend, 75% villaa ja 25% polyamidia. Bambupuikot # 8, aina oikeaa. Paino 60 gr.

En ole vielä toimittanut tilaajalle, joten en tiedä mielipidettä. Vähän jännittää niinkuin aina tilaustöiden kanssa. Itse olen kyllä tyytyväinen.

Kirjoneulevillapaitani edistyy hitaasti, mutta varmasti. Ensimmäinen hiha kyynärpäässä suunnilleen. Kakkosneuleena itselle suorakaiteenmallinen salomoninsolmuhuivi - kumma miten noihin solmuihin jää koukkuun!

Maanantaina lisään työpäivään 2 tuntia eli aloitan 75%:sena, 25% vielä sairaslomaa. Tällainen suunnitelma kaksi kuukautta eteenpäin tuntuu ihan oikealta ratkaisulta.

4 Comments:

 • Minä näin kerran myynnissä luonnonvaalean melko ohuesta langasta tehdyn suorakaide huivin niiiin kaunis, salomoninsolmuja kertoi myyjä. Siitä lähtien olen himoinnut sellaista. Peukku siedä virkkausta, lasten kämmekän reunuksen teko oli kivun sietorajalla. Sininen on hieno onko siinä todella vain 60 gr lankaa.

  By Anonymous Salomea, at 2:53 PM  

 • Huivista tuli kaunis; tilaaja on varmasti tyytyväinen.

  By Anonymous Marjut, at 11:44 PM  

 • Upea huivi!

  By Blogger Maria, at 4:16 AM  

 • Kauniin sävyinen huivi.
  Sinä olet tehnyt aika paljon tilaustöitä, minä vain jokusen, ja nyt on taas sellainen tunne, etten enää koskaan lupaa ainakaan mihinkään tärkeään tilaisuuteen, vaikka lapasprojektista selvisinkin kunnialla :)

  By Blogger Tellu, at 11:17 AM  

Post a Comment

<< Home