Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, May 01, 2011

Vihdoinkin!

On ollut vaikeuksia koneen kanssa jo pari viikkoa, vihdoinkin pelittää!

Tässa todiste, että täällä tehdään myös käsitöitä. Miehen villapaitatilanne alkaa olla sillä mallilla, että kaikki muut työt jäävät jäähylle siihen saakka kunnes tämä on valmis. Aika mukavasti edistyi automatkalla.


Muutama kuva mökiltä pääsiäisen jälkeen. Betoninen sydän pitää ulko-oven tarvittaessa auki.


Sisääntulo toiseen suuntaan takapihalle. Täältä lähti muutama penkki autotallin yläkertaan ja tila avartui huomattavasti.


Autotallin yläkerta on varattu yövieraille ja sain sen melko mukavaan kuntoon. Pöydän ympäriltä puuttuu vielä tuolit, ajattelin etsiä kirpputorilta. Lamput saa Poika laittaa seuraavalla käynnillään. Tuohon kattolamppuun pitäisi värkätä uudet varjostimet. Osaisinkohan itse?


Sohva ja nojatuoli jäivät edelliseltä omistajalta, näissä on oikein mukava istua ja ovat muutenkin melko hyväkuntoisia. Ne ovat tuossa samassa tilassa pöydän kanssa.

Huoneita on kaksi. Tämä perimmäinen tulee olemaan makuuhuone. Tuohon takaseinään laitan hyllystön. Nyt siinä on koivujuliste (ei siis ole seinä auki, vaikka siltä näyttää....). Seuraava hankinta luultavasti vuodesohva. Kesällä, jos on enemmän väkeä niin patjat lattialle.

Olen myös ajatellut vinokaton maalausta vaalemmaksi. Tulisi valoisampi tunne ja vähemmän puuta. Mutta ajatus on vielä kesken, en tee mitään ennenkuin olen täysin varma, millaisen lopputuloksen haluan.


Kaikki kuvissä näkyvät räsymatot ovat kirpputorilta pilkkahintaan.

2 Comments:

  • Kiva kuulla sinusta. Ihania mökkikuvia.
    Toukokuun terveisiä.

    By Blogger seijap, at 12:27 PM  

  • Kerrassaan ihania mökkikuvia. Varmasti mukavaa laittaa mökkiä kesäkuntoon.

    By Anonymous Marjut, at 11:59 PM  

Post a Comment

<< Home