Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, August 15, 2006

TUPAANTULIAISET!!

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet bloggaajat Tuulintupaan. Muutto vanhasta uuteen meni mukavasti ja sen takia ajattelin juhlistaa tapahtumaa ja julistaa pienen arvauskilpailun.

Blogikoira Bella sai oman tilkkutäkin, sehän täytyy tietenkin olla jokaisessa tuvassa. Täkki tai peitto oikeastaan, on virkattu jämälangoista ja niin tiivis kuin mahdollista ettei tule reikiä. Tassut ovat vielä pienet ja kynnet terävät ja tarttuvat helposti pitsivirkkaukseen. Hyödynsin tosiaan kaikki jämälangat ja laitoin jopa pienet nauhat leikkikaluiksi/koristeiksi. Bella oli virkkauksessa mukana ja halusi peiton käyttöönsä jo puolivalmiina. Oli jopa yrittänyt piilottaa sen sohvan taakse.

Pieni vihje: jokainen ruutu on n 11,5 x 11,5 cm kokoinen.


Nyt itse kilpailuun: ensimmäinen sija sille bloggaajalle joka arvaa peiton painon grammalleen kaikkein lähimmäksi saa tämän vyyhden:


Svarta Fårets Svenksullgarn 2-säikeistä
100% puhdasta uutta villaa
vyyhti 100 gr = 226 m
23 s puikoilla #3,5 = 10 cm
Ja AROMI! Se on sanoinkuvaamaton!

Ajattelin ensin jumbopalkintoa sille joka arvaa täysin päin ...., mutta tulin siihen tulokseen että se voi houkutella mukaan väärähenkisiä bloggaajia, joten tulin siihen tulokseen että toinen sija varmaan houkuttelee vakaammin ajatuksin. Toista palkintoa en kuitenkaan paljasta.

Laittakaa siis sana kiertämään että täällä on kilpailu menossa tämän viikon lauantai-iltaan kl 24.00 (Ruotsin aikaa, joka on tunnin vähemmän kuin Suomen aika, siis 01.00 sunnuntaina Suomessa). Silloin on tupaantuliaiset juhlittu ja juhlakansa saa mennä joko nukkumaan tai jatkoille jonnekin toiseen blogiin joka on vielä auki.

Nyt jään innolla odottelemaan ilmoittautumisia. Myös anonyymit voivat osallistua, kun vain laittavat kunnon tiedot, että saan tavoitettua jos voittavat.

17 Comments:

Post a Comment

<< Home