Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, December 08, 2006

Kilot senkun lisääntyy...

Siis lankakilot. Kävin nimittäin Käsityömessuilla tänään. Tämä pikku 10 gr kerä angoraa ei tosin lisännyt lankasaldoa juuri. Mutta vähensi varaamaani rahasummaa 10%:lla (varmaan kaikkein kallein ikinä ostamani lanka eikä ole hajuakaan mihin sen käyttäisi).

Se varsinainen lisäys oli nämä.

Puolustuksekseni ja omaatuntoani rauhoitellen voin sanoa että kaikki kerät ovat harkiten hankittu. Pyörittelin varmasti ainakin yhtä monta kerää, jotka eivät päässeet mukaan....
Siispä lankavarastoni, jota inventoin tässä muutama päivä sitten, ei ole vähentynyt grammaakaan. Päinvastoin: lisäystä pari sataa grammaa. Mutta mitäs tuosta, onpahan lankaa tehdä kokeiluja.
En lannistunut mörvelöhatustani, joka ei huopunut tarpeeksi. Neuloin myssyn pitkästä aikaa. Asia sai alkunsa siitä, että kyllästyin olemaan täysin musta ja väritön näin joulun alla. Musta baskeri päässä, musta ulkoilutakki, harmaat sormikkaat, mustat lenkkihousut, mustat jokasään ulkoilukengät ja - musta koira! Johan sitä masentuu vähemmästäkin! Joulusiivousta tehdessäni käteen sattuivat Anopilta saadut lilat mohairlangat, joille en ollut aiemmin keksinyt käyttöä. Ja sattumalta eksyin blogiin, jossa oli maailman yksinkertaisin myssymalli. Pienen tuunauksen jälkeen (jouduin purkamaan vain kerran) oli myssy valmis yhdessä illassa!


Eikös lila ole yksi talven trendikkäimmistä väreistä? Salama tosin vääristää väriä, oikea väri on tuo ylempi.

Ja lankaa jäi vielä toinen mokoma, josta saa juuri ja juuri pienen, pirteän kaulaliinan. Nämä uudet asusteet tulevat vähentämään varastoa kokonaista 100 grammaa!!

5 Comments:

 • Minullakin on valkoista angoraa. En tiedä minäkään miten sen käyttäisin. Ihanat ostokset.

  By Anonymous seijap, at 8:28 AM  

 • Postiluukusta löytyi tänään oikein ihana yllätys - varmasti löytyy käyttöä! :) Kiitos oikein paljon! :)

  By Anonymous Annika, at 10:44 AM  

 • Kiitos ihanasta paketista vielä kerran!!!!!!

  By Anonymous Teija, at 12:01 PM  

 • kiva kun kävit minunkin sivulla, miten löysit sinne?
  hienon värinen hattu oli se minkä olit neulonut!!

  By Anonymous paperi40, at 10:43 PM  

 • Herkullisen värisiä lankoja...nam : )

  By Anonymous Tarja, at 12:33 AM  

Post a Comment

<< Home