Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, December 05, 2006

Arvontavoittopaketit....

... lähtivät tänään postiin ja ovat toivottavasti viimeistään perjantaina perillä, sopivasti viikonlopuksi. Myös Matamin voitto Lapaskuun arvonnassa lähti samantien. Ja sain juuri salaperäisen viestin Amalta, että minun voittoni Virkkausringin arvonnassa on lähtenyt matkaan. Paketteja kulkee siis ristiin rastiin joka ilmansuuntaan.

Muuten päivä on ollut tylsä. Siivosin jääkaapin, jossa on ollut nopeastikasvava jäämöykky jo jonkin aikaa automaattisesta sulatuksesta huolimatta. Vaikka käytin hiustenkuivaajaa viimeisen puoli tuntia niin hommaan meni koko aamupäivä. Mutta kyllä kannatti: jääkaappi ei ole ollut näin siistissä kunnossa kuin uutena. Sisältökin väheni, kun tuli heitettyä pois kaikenlaista turhaa ja koira onnistui syömään kulhollisen keitettyjä perunoita, jotka laitoin terassille viileään siivouksen ajaksi. En muistanut perunoita, kun päästin koiran ulos...

Ja täällä sataa vettä taas. Onneksi suurimpaan osaan kodeista on laitettu joulutähdet ja kyntteliköt ikkunoille ja kaikenlaiset jouluvalot puutarhoihin. En kyllä ymmärrä kuinka selvisin hengissä Napapiirin kaamoksesta aikoinaan. Kun tulisi lunta ja valaisisi pimeän!

Ensi viikolla on töissä joulumyyjäiset. Olen osallistunut niihin joka vuosi ja nyt on aivan erikoisesti pyydetty mukaan, koska olen virkavapaalla. Virkkaan sinne salomoninsolmuja, täällä ne eivät ole yhtä yleisiä kuin Suomessa. Toivottavasti herättävät ansaittua huomiota...

6 Comments:

 • Täälläkin sataa vettä. Muutama ikkuna kaipaisi pesua, mutta huominen päivä menee itsenäisyyspäivän jutuissa. Kuoro laulaa aamulla kirkossa ja sitten Oskarin luokka esiintyy itsenäisyysäivän juhlassa ja vielä on naapurin tytön lakkiaiset. On siinä juhlaa kerrassaan.

  By Anonymous seijap, at 10:30 AM  

 • No kyllä tässä lumettomassa kaamosajassa on kyllä kestämistä! Lumiräntäloskaa tuli eilen taivaantäydeltä ja aamulla maa oli valkoisena, se oli kivaa.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinne lahden toiselle puolen!

  By Anonymous Hansu, at 11:05 AM  

 • kiitos langasta..

  Olisit nähnyt neidin ilmeen, kun saatiin lanka kuoresta- ihana hymy- ja hän saa huivin..

  By Anonymous Ira, at 12:12 PM  

 • Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin käsin..
  Toivotaan myyntimenestystä

  By Blogger muoriska, at 9:40 PM  

 • Pipoon meni Noro-lankaa vähän reilu 50g...mukavaa lankaa neuloa. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  By Anonymous Tarja, at 10:47 PM  

 • Vettä tulee ja on itsenäisyyspäivä. Enpää muista aikoihin tällaista joulukuun alkua.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  By Anonymous Palaga, at 12:18 AM  

Post a Comment

<< Home