Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, November 26, 2006

Virkkaa joulu kotiin

Virkkausringissä on menossa kampanja Virkkaa joulu kotiin marraskuun ajan ja täytyyhän minun siihenkin vetää korteni kekoon Lapaskuun rinnalla. Tästä se alkoi.

Pesukoneesta tultua ja täytettynä se alkoi jo näyttää porolta. Annoin nimeksi Parrak (=Valkoinen poro) Inga Borgin kirjan mukaan.

Vaikka toisaalta onhan tämä Petteri Punakuononkin näköinen....

Sarviin olin oikein tyytyväinen, pelkäsin että ne huopuvat myttyyn, kun ovat niin pienet. Poro pysyy pystyssä kun tökkäsin ohuet sukkapuikot jalkojen sisälle ja katkaisin (Mies katkaisi vahvasormisempana) sopivan pituisiksi. Puikot olivat ylimääräisiä, en siis uhrannut uusimpia bambupuikkojani!!

Koska olin epävarma poron kohtalosta pesukoneessa kieppumisen jälkeen niin virkkasin varmuuden vuoksi toisenkin työn, että voin osallistua kampanjaan. Olen jo monta vuotta ajatellut että olisi kiva olla joku tasku joulukorteille. Inspiraation tuli Kauneimmat käsityöt -joulunumerosta. Siinä oli neulottu sydäntasku helmikoristein. Minä virkkasin taskun, huovutin poron kaverina ja koristelin puuhelmillä.

Sain siis kaksi työtä valmiiksi.

9 Comments:

 • Kiitokset kommentista! Aivan ihana tuo porosi, omani taitaa näyttää enemmän hirveltä :\

  By Blogger Nina, at 8:43 AM  

 • Hitsit, miten hauska poro.

  By Blogger Anne K-R, at 9:04 AM  

 • Tosi kivoja töitä. Poro on tosi sympaattinen :)

  By Anonymous Ama, at 12:22 PM  

 • Ihanat huovutukset. Meillä on nyt kaksi silmätulehduspotilasta. Vilma jää huomiseksi kotiin kanssani. Tänään käytiin lääkärissä. Mulla alkaa tosin jo helpottaa. Kivaa alkavaa viikkoa.

  By Anonymous seijap, at 12:23 PM  

 • Poro-voi miten söpö.Taitaa olla vasa vielä,kun jalat noin hentoisesti kannattelevat.-Tuota korttitaskua olen itsekin havitellut.Nyt vain on vielä lapasia tekemättä.Yhdet juuri koneessa huopumassa.Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle.

  By Anonymous famu, at 12:12 AM  

 • Poro on syötävän söpö ja sydän kaunis! Minkäkokoinen toi sydäntasku on? Voisiko samalla idealla esimerkiksi toteuttaa joulukalenterin?

  By Blogger Puputsi, at 3:22 AM  

 • Voi mikä ihana poro!!!! Kohta on pakko opetella virkkaamaankin! Kiva blogi sinulla :)

  By Anonymous millam, at 4:52 AM  

 • Vau Poroa!!!

  By Anonymous rebekka, at 5:41 AM  

 • Onpa kivan näköiset poro ja joulukorttitasku!

  By Blogger Tanja, at 2:24 AM  

Post a Comment

<< Home