Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, November 14, 2006

Pyykkipäivä...

Tänään on aivan pakko pestä tavallista pyykkiä. Olen huovuttanut koko viikonlopun yli ja eilenkin niin että tavallinen pyykki on jäänyt pesemättä ja Mies ja Lapset joutuvat jo kääntämään sekä kalsarit että sukat nurinpäin. Uudet tumput hahtuvasta puikoilla, huovutan ne vasta huomenna.
Päivän pääpostaus on siis aivan muuta kuin käsitöitä tämä:

Eilen oli pentukurssin viimeinen tapaaminen. Kaikki osallistujat saivat diplomin ja koirankarkkipussin. Kertasimme paljon edellisten tapaamisten oppeja ja sen seurauksena on Bella ollut aivan väsyksissä koko tämän aamupäivän. Aamulenkin jälkeen se on vaihdellut nukkuma-asentoa näiden kahden väliltä.Vasta nyt kellon lähennellessä kahtatoista alkaa raukka piristyä! Kurssi oli hyvä ja tarpeellinenkin. Olisin tosin melko varmasti osannut itse opettaa tärkeimmät asiat, mutta kurssilla sai pikku vinkkejä, joista on hyötyä jatkossa. Bella täyttää huomenna 5 kk ja osaa istua, maata, antaa tassua, pysähtyä ja odottaa käskystä, odottaa ruokaansa, tulla kutsuessa, seurata emäntäänsä/isäntäänsä, tervehtiä hyppimättä ja varmaan paljon muutakin, joka ei nyt tule mieleen. Viimeisen viikon aikana on Mies opettanut sitä leikkimään kuollutta! Hauskannäköistä harjoittelua: kun Mies sanoo PANG! niin koira kellahtaa kyljelleen. Pientä hiontaa on vielä jäljellä, että se ei viuhtoisi etutassuillaan vaan osaisi olla liikkumatta ja myös ummistaa silmänsä....

Sähköposti saatiin vihdoin ja viimein toimimaan eilisiltana ja olen lähettänyt viestiä teille, jotka sitä odottavat (Tainuli, iidam, Hasbu ja Sukkaa pukkaa).

2 Comments:

  • ihana koissu!

    pitää nähtävästi ryhtyä hiomaan Sisukan taitoja, ei meilä miään kuolla osata... hmm..

    By Anonymous AnnaM, at 7:09 AM  

  • Suloinen hauveli!

    By Anonymous Palaga, at 12:33 PM  

Post a Comment

<< Home