Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, November 03, 2006

Mörvelö

Koska Mörvelö-blogi lakkautettiin jo ennenkuin se oikeastaan ehti nähdä päivänvalon, niin ajattelin näyttää oman Mörvelöni omassa blogissani. Tämä on huovutettu hattu.
Siitä tuli iso.
Aivan liian iso!
Se on tehty täysin ohjeiden mukaan, lankana Fritidsgarn ja ohjeena langanvalmistajan oma ohje. Pyöritetty pesukoneessa 60 asteessa kaksi kertaa, enkä saa sitä enää kutistumaan.
Se on nyt ollut valmiina lähes vuoden. Otan sen silloin tällöin esille odottaen neronleimausta, että keksisin kuinka sen voisi hyödyntää. Pääsiäisenä ajattelin sitä munakoriksi, mutta väri on väärä. Lankakoriksi se on liian matala. Leipäkorin siitä saisi, jos vuorittaisi kankaalla. Mietiskelin myös että leikkaan sen neljäksi kiilaosaksi, jotka pienennän sopiviksi ja ompelen uudelleen yhteen. Tai sitten leikkaan sen molekyyleiksi ja käytän apupupun täytteeksi.

Olisiko muita ehdotuksia? Otan mielelläni vastaan, vaikka sitten kuinka mielikuvituksellisia!

9 Comments:

 • Kissanpeti, meidän pennulle olisi varmaan sopiva!

  By Anonymous Anonymous, at 7:03 AM  

 • Hyvä idea, mutta mulla ei ole kissoja ja koiranpentuja aikaisintaan 2-3 vuoden päästä! Mutta pidetään mielessä!

  By Blogger TuuliS, at 9:47 AM  

 • Frisbee?

  By Blogger annekk, at 10:27 AM  

 • Oletko kokeillu kiekkaa keittopyykissä ?

  8-) ( hymyilee ääneen )

  By Blogger muoriska, at 10:28 AM  

 • isohan tuo on :)
  tai sitten sinulla on pieni pää...

  pääset ehkä hyödyntämään sitä jos hankit ystävän jolla on rastat. niillä taiaa olla talvisin hieman ongelmia pipojen kanssa...
  (nyt ei irtoa parempaa ehdotusta)

  By Anonymous Anonymous, at 12:04 PM  

 • Voi kun olis kiva pääkappale,muttaselvästi iso Sinulle.Täytyis kokeilla tehdä tuon ohjeen mukaan,kun mulle kaikki valmiit ovat aina liian pieniä.Koko kun on yli 60,eikä kukaan sitä usko.-Voisko sitä huovuttaa?-Hyvää,rauhallista pyhäinpäivää Sinulle ja perheellesi.

  By Anonymous Anonymous, at 12:13 PM  

 • Vähän on iso juu,,, Kävisikö se jouluksi pöytään vaikka karkkikoriksi,, Väri ainakin olisi mukavan jouluinen!

  By Anonymous Anonymous, at 12:33 PM  

 • Hmm... mitäs jos ehdottaisit sitä pyhähatuksi Havis Amandalle? Mutta oikeesti, peesaan Muoriskaa - laita kuumempaan pyykkiin vielä kerran tai sitten ihan 60 mutta farkkujen yms. kanssa.

  By Anonymous Anonymous, at 9:04 AM  

 • Käyttäisin kassinpohjana. Yläosan ja käsirenksut voisi ommella joko ohuesta mokkanahasta (sitähän "kaikilla" on kaapinpohjalla!), tai vaikka kivasta sametista, miksei gobeliinikankaastakin jos tykkää. Voisit myös huovuttaa vanhoja puseroita tai leikellä epäonnistueita töitä kivaksi patchwork-efektiksi kassin yläosaan.

  By Blogger juuli, at 6:23 AM  

Post a Comment

<< Home