Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, November 01, 2006

ARVONTA JULISTETAAN PÄÄTTYVÄKSI!

Viimeinen satanen menikin ennätysvauhtia ja Tainuli nappasi tasaluvun. Laitapas yhteystiedot, ne eivät ilmene kommentissa (fam sjolinder telia com, pisteet ensimmäiseen ja viimeiseen tyhjään paikkaan, keskelle kanelipullan kuva).

Ja voi hyvänen aika sentään kuinka paljon hyväntekeväisyyttä löytyy! Olen aivan äimänä! Apupupuja on neulottu lähes jokaisessa kodissa, verta luovutettu litrakaupalla, vaatteet ja neuleet lähetetään eteenpäin ja kolikot löytävät eri patoihin. Lisäksi vielä osallistutaan SPR:n ja kirkon toimintaan ja moneen muuhun hyväntekeväisyyteen, jota en edes tiennyt olevan. Oli todella kiva lukea kommenttinne, niistä tuli hyvä mieli pitkästä aikaa!

Itse olen tehnyt ja lähettänyt kolme pupua, neulonut ja lahjoittanut paikalliselle järjestölle kaulaliinoja ja sukkia ja lapsille pieneksi jääneitä vaatteita. Lisäksi meillä on afrikkalainen kummilapsi SOS Barnbyar kautta. Tämä poika on ollut jo 15 vuotta meidän oma kummilapsemme Etiopiassa ja lähetämme säännöllisesti kerran kuussa summan, joka kattaa hänen kaikki kulunsa koulunkäyntiä ja nykyisin opiskelua myöten. Häneltä tulee palautetta joten voimme luottaa järjestön rehellisyyteen.

Varsinaisen arvonnan suoritan joko tänä iltana tai huomisen päivän kuluessa ja ilmoitan voittajan niin pian kuin mahdollista.

Kiitos kaikille osallistujille ja muillekin blogini vieraille!

3 Comments:

 • Tainulilla onkin viime aikoina käynyt hämmästyttävän hyvä tuuri tasalukujen bongaamisessa...

  http://villapallo.blogspot.com/2006/10/joulupukin-pajassa-aherretaan.html
  http://outilavi.vuodatus.net/blog/293546
  http://www.marja.vuodatus.net/blog/283934

  By Anonymous Anonymous, at 11:37 AM  

 • Hmph henkilö anonymous.. entäs sitten... jos jollakin on aikaa seurata ja jahdata sitä niin so??

  Tuuli, ne mulla EI ole salomonin solmuja.. ihan kutomalla tehtyjä :).. siksi solmujen pitää vavista.. hih... mulla puikot taipuu paremmin kuin.. koukku näemmä :)

  By Blogger muoriska, at 1:16 PM  

 • Onnea voittajalle!Ja onnea Sinulle 10000:n ylittymisestä.-Napistani on tullut kehuja.Ne menevät kyllä kaikki Helmikselle.Ihmettelen,että hän keksikin tehdä napin juuri pannulapusta.Olen aina ollut jonkinlainen pannulappufriikki,mutta nyt olen pannulappumatami ja sitä ylpeänä."Pannulaput kunniaan"-motolla.

  By Anonymous Anonymous, at 11:53 PM  

Post a Comment

<< Home