Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, October 31, 2006

ARVONTA JULISTETAAN ALKAVAKSI!!

Laskuri pyörii niin kovaa vauhtia etten uskalla odottaa enää arvonnan aloittamista!

Kymppitonnin kävijämäärä on siis aiheena. Haastekeräyksen innoittamana ajattelin myös hyödyntää tätä tapausta jollakin tavalla. Siispä osallistua voivat kävijät, jotka joko ovat jo osallistuneet jonkinlaiseen hyväntekeväisyyskeräykseen 25.6.2006 jälkeen (laskuri alkoi pyöriä silloin) tai jotka lupaavat tehdä sen tämän vuoden loppuun mennessä. Hyväntekeväisyyden ei tarvitse olla suurta, esimerkiksi myssy tai kaulaliina tai sukat lämmittävät valtavasti puutteessa elävää. Yksi euro joulupataan kerääntyy usein suureksi summaksi yhdessä muiden eurojen kanssa. En tietenkään tee ketään tilivelvolliseksi lupauksestaan, vaan se on jokaisen oma asia. Toivon ainoastaan että kommentissanne kerrotte hyväntekeväisyyden aiheen.

Palkinnon arvon jokaisen ilmoittautuneen kesken. Jos joku vielä onnistuu bongaamaan tasaluvun 10000 niin saa erikoispalkinnon. Palkinnot eivät vielä ole selvillä, aion käydä ensin täällä.

39 Comments:

 • Verta olen luovuttanut, nälkäpäiväkeräykseen osallistunut ja joulupatakeräykseen aion vielä osallistua.

  By Blogger Lankakomero, at 8:49 AM  

 • Verenluovutus, nälkäpäiväkeräys, apupupu, Vaaka Ry:lle sukat (ja jos saan aikaiseksi Tekeleen ja Tuunauksen keräys)

  By Anonymous Villasukka, at 9:23 AM  

 • Apupupu on jo neulottuna, toinen lepää vielä lankoina. Eläinsuojeluyhdistykselle tyhjennän kolikkotaskun aina kun näen keräyksen. Ja joulupataan olen perinteisesti myös lantteja laittanut, näin varmasti myös tänä vuonna

  By Anonymous Anonymous, at 9:25 AM  

 • Valmiina on Tekeleen ja Tuunauksen keräykseen sukat, osallistuin nälkäpäivään, maksan maailman lapsilisää ja luovutan verta. Tarkoitus on vielä osallistua joulupataankin.

  By Anonymous Hanna, at 9:26 AM  

 • Nälkäpäiväkeräys, SPR:lle olen lahjoittanut ja paljon on hyviä aikeita näin joulun alla!

  By Anonymous rasa, at 9:29 AM  

 • Apupupuja on syntynyt muutama ja lisää on tulossa. Nälkäpäiväkerääjänäkin tuli oltua.

  By Anonymous Maartsi, at 9:43 AM  

 • Tekele & Tuunauksen haastekeräykseen olen osallistunut, samoin Apupupu on neulottu, niitä on vielä pari tulossa lisää :)

  By Blogger alisanmamma, at 9:48 AM  

 • mie laitan aina pelastusarmeijan ja Punaisen ristin keräyksiin rahaa, kun ovat ruokakaupan edessä patojen ja muiden kanssa. Vertakin olisin luovuttanut, mutta täällä se ei ole mahdollista (olen asunut Euroopassa yli 5 vuotta, eivät hyväksy luovuttajaksi).

  By Blogger Tuulia, at 9:56 AM  

 • Apupupun olen neuloskellut ja toinen odottaa vielä käpäliä :)

  By Anonymous Tanja, at 9:58 AM  

 • Apupupu tehty ja haastettu muita tekemään. Sukkia Venäjälle lähdössä. Oman seurakunnan joulumyyjäisiin lähtee myytävää. Joulupataan olen säästänyt hyviä lasten vaatteita. Ja kyllä minä varmaan vaalikeräyksiinkin laitan kun käyn seurakuntavaaleissa äänestämässä ja kauneimmissa joululauluissa lähetyskolehtiin tulee laitettua....

  By Anonymous seijap, at 10:00 AM  

 • Lasten kanssa tulee aina osallistuttua keräyksiin (heistä on mukavaa tiputtaa kolikot keräyslootaan), verta olen myös luovuttanut monta kertaa (mutta nyt verenluovutus siirtyy masuvauvan vuoksi ensi- tai seuraavaan vuoteen). Keväällä olin mukana Miljoona Lapselle-kampanjassa ja myös kolme apupupua on valmistunut tälle syksylle =)

  By Anonymous Minnie, at 10:03 AM  

 • T&T:n keräykseen on lähdössä laatikollinen neulottuja asusteita tämän viikon lopulla.

  By Anonymous Vanilla, at 10:04 AM  

 • jouluun mennessä osallistun T&T:n asunnottomien keräykseen.

  Ja joo, normaalistikin teen hyvää. Lahjoitan Amnestylle joka kuukausi ja satunnaisesti siten muillekin,

  By Anonymous ilu, at 10:25 AM  

 • Apupuput, nälkäpäivä, vauvakassi, spr;n kontti, ja monta muuta..

  By Blogger muoriska, at 10:26 AM  

 • Nälkäpäiväkeräykseen on tullut syksyllä osallistuttua. Lisäksi on pakko kyllä joulun alla joulupatakeräykseen osallistua ;o)

  Maiju

  By Anonymous maiju, at 11:00 AM  

 • Apupu, spr-lippaaseen rahaa, Miljoona lapselle soittoja, vaaka ry:lle meinaan tehdä tilkkuja ja sukkia.

  By Anonymous Johanna, at 11:22 AM  

 • Olen neulonut tilkkuja Vaaka ry:lle.

  By Anonymous Kirsti, at 11:23 AM  

 • Vaakan tilkkupeittoihin olen neulonut tilkkuja jonkin verran ja muutamat sukat on odottamassa Kansan Raamattuseuralle menoa.
  Toki joulupataankin tulee jotain laitettua.

  By Anonymous Anitta, at 11:23 AM  

 • Apupupu ja pari Vaaka-tilkkua odottelevat tuolla korissa ensin kavereita ja sitten matkalle lähtöä :)

  By Anonymous Jaana, at 11:35 AM  

 • T&T-keräys pipo, SPR:n joku lasten avuksi keräys, yleensä muutenkin lapsia koskevat keräykset. Apupupuihin ois lankoja valmiina ja jos saan aikaiseksi niin Venäjäkeräysken houkuttelisi :)

  By Anonymous anna, at 11:58 AM  

 • 7 apupupuveljestä on "synnytetty", verta luovutettu vähintään 2-3 kertaa vuodessa, MLL paikallisyhdistyksen toiminta, vaakatilkut, vauvakassien keräystalkoot, Venäjälle lastenkotiin vaatteita ja leluja, ostin muutaman joululahjan paikallisen sosiaalitoimiston toimitettavaksi vähävaraisten perheiden lapsille.. Tuohon T&t:n keräykseenkin tein laatikollisen pipoja, mutta taidankin lahjoittaa ne paikalliseen käyttöön (suotta käyttää varoja logistiikkaan, tarvitsijoita on täälläkin)...Ja mitä vielä voisin tehdä? Ainakin muutaman vaakatilkun, MLL:n toimintaa tietenkin jatkan ja varmaankin intoudun johonkin taas mukaan. Rahaa en mielelläni anna, mielummin teen, kerään, osallistun, innostan..

  By Blogger Krista, at 12:28 PM  

 • Kaksi Apupupua odottaa täytettä ja lisää tulee, kun kerkiän.
  Spr:lle vein vasta tavaraa.
  Loppuvuodesta en vielä tiedä, mihin sitä kaikkeen ehtii, mitä tulee vastaan.

  By Anonymous iidam, at 12:44 PM  

 • APUPUPUlta puuttuu viel käsi, joten jouuun mennessä saan sen tehtyä.
  Myöskin vVERENLUOVUTUS kuuluu tuohon lähitulevaisuuteen, kunhan vain sopiva päivä löytyy...
  ja jos lantteja joskus omistan, menee ne usein keräyksiin (viimeksi nälkäpäivänä sain opettaa pojille, miten hyviä asioita tehdään)

  By Anonymous AnnaM, at 1:16 PM  

 • Sukkia,vanttuita,kaulahuiveja asunnottomille,Venäjän metsävankiloihin ,oman seurakunnan diakoniatyölle,merimieskirkon joulupaketteihin.Apupupu on tekeillä.

  By Anonymous famu, at 2:07 PM  

 • Apupupuja olen tehnyt, osallistunut nälkäpäiväkeräykseen ja lasten koululla olleeseen Unicef-kävelyyn. Ajatuksena on vielä tehdä pipoja kodittomille.

  By Anonymous Taiska, at 10:13 PM  

 • MLL:n ja Nälkäpäivä-keräyksiin osallistuin. T&T -keräys saa minulta sitten ennen vuoden loppua ainakin yhdet sukat ja kerta noita seiskaveikkoja jäi, taidan neulasta vielä pupunkin. Helluntaiseurakunnan kirppikselle olen lahjoittanut monta kassia vaatteita ja kenkiä, osa myydään ja rahoitetaan vanhuskerhoja ja osa lähtee sellaisenaan Karjalaan helpottamaan sikäläisten ihmisten elämää.

  By Anonymous Juska, at 10:27 PM  

 • Keräyksiin en laita rahaa kun eivät kuitenkaan mene niitä tarvitseville. Verta en saa luovuttaa kun en ole tarpeeksi painava (no joo, ja mulla on piikkikammo). Mutta tuota Apupupua olen miettinyt. Jospa siis yrittäisin saada sellaisen aikaan joululomalla tai sitten vien Konttiin vaatteita jotka vievät tilaa varastossa.

  By Blogger Kaisuliina, at 10:54 PM  

 • Sukkia oon neulonu monet, pitääs vaan saara ne lähetettyy etehenpäi!

  By Blogger Matami, at 11:16 PM  

 • Maksan kuukausittain maailman lapsilisää ja lahjoitan Amnestylle. Lisäksi noihin kolikkokeräyksiin tiputan kukkaroni kolikot aina, kun on mahdollista.

  By Anonymous Kanerva, at 1:10 AM  

 • Kaksi Apupupua, kaksi pipoa, kaksi kaulaliinaa ja yhdet sukat asunnottomille sekä paloja vauvanpeittoon Vaaka ry:lle

  By Anonymous Lellu, at 1:35 AM  

 • Lahjoitan Punaiselle Ristille Ylimääräiset neuleet ja vaatteet ja muut tavarat lahjoitan kirpputorille:-O ).

  By Anonymous AN, at 1:45 AM  

 • olen osallistunut nälkäpäivä ym. vastaaviin hyväntekeväisyys keräyksiin.

  By Anonymous Anonymous, at 2:56 AM  

 • Hyväksytäänkö se kun neulon seurakunnan joulumyyjäisiin lapasia,sukkia ym, eli tuottohan menee kokonaan seurakunnalle?

  By Anonymous Anonymous, at 5:48 AM  

 • Olen lahjoittanut pelejä ja leluja päiväkotiin sekä osallistunut tilkkupeittojen tekoon OYSin lastenosastolle. Apupua varten langat on jo valmiina mutta saattaa mennä joulun yli ennen kuin ehdin sen neuloa. Toisille neulojille olen myös lahjoittanut eteenpäin itse lahjoituksena saatuja lankoja Apupupuja varten

  By Blogger vattumato, at 7:10 AM  

 • Olen tehnyt Apupupuja ja aion tehdä vielä lisääkin, jos vain suinkin ehdin, mutta en ole varma, tulevatko ne tämän vuoden puolella. Olen lahjoittanut lasten pieneksi jäänyttä vaatetta sekä seurakunnan että SPR:n kirppikselle ja Venäjän keräykseen. Lankoja ja villasukkia olen lahjoittanut Vaaka ry:lle. Jos vain suinkin kukkarossa on ollut kolikoita, olen laittanut rahaa myös keräyksiin, kun niitä on vastaan tullut.
  Ja minä kun luulin, etten minä koskaan tee hyväntekeväisyyttä! Ihan yllätyin, kun rupesin miettimään, mitä olenkaan kesäkuun jälkeen tehnyt. Tosin suurin osa noista on ollut täysin itsekkäistä syistä, olen halunnut päästä ylimääräisestä langasta ja tavarasta eroon, ja olen antanut niitä sitten enemmän tarvitseville.

  By Anonymous jonskulainen, at 7:13 AM  

 • Mittari näyttää 10000!!

  By Anonymous Tainuli, at 8:26 AM  

 • Onnea, vierestä vietiin!

  Kävijä numero 10001

  By Anonymous matamimamma, at 8:29 AM  

 • Meidän perheellä on tapana vierailla paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä kissatalolla aina vierailu aikoina paijailemassa kodittomia kissoja ja viemme aina mennessämme meillä tarpeettomaksi jääneet tavarat ja vaatteet jotka yhdistys laittaa myyntiin omalle kirpparilleen ja näin kerää varoja kissojen/koirien ruokiin tarvikkeisiin eläinlääkäri ja asumismenoihin.
  viemme myös usein muutaman uuden eläimen lelun sekä pari ruokatölkkiä =)

  tämä on meille rakas harrastus.

  By Anonymous keija, at 8:51 AM  

 • Paljon tulee osallistuttua hyväntekeväisyyteen, mutta luvataan jotain käsityöhön liittyvää :)

  Lämmin paketti Pelastusarmeijalle vielä ennen joulua :)

  By Anonymous möhönasu, at 9:28 AM  

Post a Comment

<< Home