Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, October 21, 2006

Kolmiohuivi...

... Salomoninsolmuilla. Mutta miksi ihmeen takia siitä tuli niin leveä ja matala? Kyselin jo Tiitsalta, mutta hän rauhoitteli että se kuuluu asiaan. Käsittääkseni teen ohjeen oikein eli kolme lenkkiä reunoissa sekä alussa että lopussa. Lankana on Marks & Kattens Multi Mohair ja koukku 3½. Onko muilla sellaisia kokemuksia? Huivi on kyllä hyvä ja käyttökelpoinen, mutta haluaisin siitä hieman kapeamman ja korkeamman. Kuvasta tuli jostain syystä hieman epäselvä, mutta en nyt oikein jaksa uuttakaan ottaa.

Hjälp!!!?

4 Comments:

 • Huivi näyttää kauniilta. Väri on upea. Meidän askartelu/kangaskauppaan tulossa samaa Multi mohairia, myyjä sitä kovasti esitteli mallikansiosta.
  Enpä tuohon leveys ongelmaan osaa vastata. Aika leveitä ne ovat minunkin huivini olleet. Yhtään ei ole jäänyt itselle, että voisin verrata. Nuo tupsut ovat kiva idea.
  Piano on soinut koko illan. Olemme tyytyväisiä hankintaan.

  By Anonymous seijap, at 1:40 PM  

 • Minä olen tehnyt yhden huivin Salomoninsolmuilla ja olin malliin ihan tyytyväinen, mutta olenkin matalien ja leveiden huivien kannalla.
  Oli muuten kiva kehuskella perheelle, että minulla kävi blogivieras Ruotsista asti!

  By Anonymous rasa, at 10:18 AM  

 • Kaunis väri.

  By Anonymous Blogisisko, at 11:05 AM  

 • Kaunis huivi ja kaunis väri.Olen tehnyt muutaman suorakaiteen mallisen Salomonin solmuhuivin,mutta kolmion mallista en ole edes kokeillut,kun en ole vielä keksinyt,kuinka tekisin oikein levennykset reunoissa.Huiveihini en ole ollut 100% tyytyväinen siksikään,että reunat jotenkin kiristää.Miten ne pitäisi tehdä,en tiedä.

  By Anonymous famu, at 12:47 PM  

Post a Comment

<< Home