Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, November 02, 2006

ARVONTA SUORITETTU!!

Rouva Fortuna valisti voittajaksi: iidam

ONNEA!

Arvonta suoritettiin klassiseen tapaan eli jokainen nimi omalle lapulleen, laput hattuun, kunnon sekoitus ja yksi lappu esiin.

Laitapas yhteystietosi edellisen postauksen osoitteeseen, niin saat ensi viikon aikana paketin. Voit lisätä myös suosikkivärisi mukaan, ehkä se auttaa palkinnon valitsemista.....

Kiitos vielä kaikille osallistujille! Tällainen arvonta on kivaa, joten niitä tulen järjestämään lisää sopivan tilaisuuden tullen.

Meillä on n. 10 senttiä lunta, aurinko paistaa siniseltä, täysin pilvettömältä taivaalta ja pakkasta on -3,5 astetta. Epätodellinen tunne, että nyt on jo maaliskuu! Aivan kuin olisi kadonnut 4 kk, apua! Onko joulu jo ohi??

3 Comments:

 • Meilläkin on lunta. 20 cm ja pakkkasta ja kylmä tuuli. Tuntuu tosiaan talvelta.

  By Anonymous Anonymous, at 1:32 AM  

 • Olitpas käynyt kylässä sillä aikaa kun päivittelin. Meillä on lunta jo eiliseen verrattuna paljon enemmän. Yöllä vielä tuiskutti lisää. Isäntä sai traktorinsa käyntiin ja aloitti lumitöitä. On s-lomalla, joka ei estä tuollaista tekemistä.
  Minäkin nautin, kun ei ole pakko lähteä juuri nyt minnekään.

  By Anonymous Anonymous, at 1:35 AM  

 • Heippa! Arpaonni suosi sinua blogini arvonnassa. Otatko yhteyttä minuun (hasbu at luukku piste com) niin pistän pakua tulemaan!

  By Anonymous Anonymous, at 1:13 PM  

Post a Comment

<< Home