Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, November 12, 2006

Lapaskuun tuloksia

Marraskuu on alkanut lupaavasti huovutuksen merkeissä. Tässä patakinnas:Vertausmallina Marimekon kinnas. Käytin lankana hahtuvajämiä ja aika hyvin sain ne menemään. Kintaan painoksi tuli 66 gr. Mallin improvisoin työn aikana. Kinnas sopii hyvin omaan käteeni, mutta Miehelle se on liian lyhyt sormista.

Nämä ovat ensimmäiset huovutetut lapaset. Malli on joskus löytynyt netistä. Otin siitä vain printin ja ainoa alkuperä minkä löydän on Minna. Siis en ota mainetta ja kunniaa itselleni, muuten kuin toteuttajana. Näissä oli onni mukana pesukoneessa. Huovuttuivat kivasti ja ovat pehmeät ja taipuisat. Hieman isot minun normaaliin käteeni, mutta voin käyttää niitä patakintaina ja teen toiset samalla mallilla, mutta aavistuksen verran pienemmät. Ne ovat jo puikoilla! Tämä huovutus vie taas mukanaan, kun työt onnistuvat! Ehkä siihen tarvitaan yksi jos toinenkin Mörvelö vauhtia hidastuttamaan.

Työn alla on myös huovutettu adventtikalenteri! Pohja on valmis, mutta taskut kiinnittämättä. Kuvan näytän vasta kun se on valmis ja JOS olen siihen tyytyväinen.

Meillä oli Tyttären kanssa oikein onnistunut ja kiva shoppailu! Hän oli tyytyväinen ostoksiinsa ja kokonaisuutena syntymäpäivä oli kuulema yksi parhaimpia tähän mennessä. Jo siinä on kiitosta kylliksi!

3 Comments:

 • Laitanpa kohta onnistuneen lapasen minäkin blogiini. Tuli parempi kuin uskoinkaan.
  kiitos lisäkommentista eilen :)

  By Anonymous Anonymous, at 5:10 AM  

 • Voi kun kiva idea,tuo patakinnas mullakin on noita hahtuvanjämiä jonkinverran. pitäisi myös yrittää tossuja huovuttaa..mallia otan sun ed. postauksesta.. kunhan nää myyntityöt saisi tehtyä ensin.

  By Anonymous Anonymous, at 12:00 PM  

 • Kiva kiva idea, patakinnas...joulupukin konttiin niitäkin...jos niskast kestävät...

  By Anonymous Anonymous, at 4:34 AM  

Post a Comment

<< Home