Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, November 24, 2006

Joululintuja....

Vuosi sitten meillä oli joulumyyjäiset töissä, jonne tein tällaisia lintuja. Tämä parvi jäi jäljelle ja pesiytyi meille kokonaiseksi vuodeksi.


Tein ne parittomaksi jääneistä polvisukista ja auringonkukansiemenistä. Pipot ja kaulaliinat ovat jämälankoja. Profiilista näkyy (jos oikein tarkkaan katsoo) nokka, joka on kiristetty yhdestä siemenestä.
Tämä halusi yksin kuvaan, väittää olevansa punatulkku, kaikki muut kun ovat tuollaisia harmaavarpusia....

Eilen kävin töissä iltapäivällä. Esimies piti informaatiotilaisuuden koko osastolle ensin pari tuntia ja sitten söimme päivällisen läheisessä italialaisessa ravintolassa Döden i grytan! Nimestään huolimatta ruoka oli erinomaista, varsinkin jälkiruoka Panna cotta, oli viedä kielen mennessään. Oli kiva tavata työkavereita pitkästä aikaa, mutta en voi väittää kaipaavani töihin. Olen nyt puolessavälissä vuorotteluvapaatani ja nautin jokaisesta hetkestä. Varsinkin kun joulu lähestyy, niin voin tehdä valmisteluja kaikessa rauhassa.

Seuraava projekti on Virkkaa joulu kotiin. Siihen on idea, mutta toteutus on vielä hakusalla.

5 Comments:

 • Jospa idea "virkkaa joulu kotiin"-projektiin löytyisi vaikka tulevasta paketista.-Aivan ihania nuo pulleat punatulkut.
  Sadepäivän terveiset ja hyvän viikonlopun toivotukset täältä Vammalan seudulta.

  By Anonymous famu, at 3:55 AM  

 • Ihanat linnut sinulla. Silmäkipu helpottaa, vai auttaakohan särkylääke. Mullakin on vuorotteluvapaa noin puolessa välissä. En tiedä haluanko palata entiseen työpaikkaan kun esimies vaihtui. Mietin hakisinko uutta paikkaa, yksi on vireillä...
  Huivisi on matkalla

  By Anonymous seijap, at 4:58 AM  

 • Olet tervetullut lahjatalkoisiin pro tuomas-projektiin.. liitän sinut listalle.. :)

  By Blogger muoriska, at 11:37 AM  

 • Kiitokseni laskuri neuvoista. Lopultakin sain itselleni tunnuksenkin ja :) voin kiittää sinua kannustuksesta. Toipuilija ei tänään jaksa muuta sanoa kuin kiitos. Terveisin Salomea

  By Blogger Salomea, at 3:33 AM  

 • Mukavia tipusia, suloisia :)

  By Blogger -C-, at 4:10 AM  

Post a Comment

<< Home