Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, November 17, 2006

Viikonloppu edessä

Olen toista päivää Pojan kanssa kotona. Opettajilla on koulutuspäivät ja oppilaat työskentelevät kotona. Esimerkiksi kotitaloustunnit on siirretty kotiympäristöön. Minä hihkaisin riemusta kun näin "lukujärjestyksen":
1. Siivoa kylpyhuone ohjeiden mukaan
2. Valmista perheelle päivällinen muistaen ruoan ravintoarvo, esteettisyys ja makuelämys
Olihan siinä muutakin, mutta nämä olivat tärkeimmät! Kylppäri on jo siivottu ja kiilteli puhtauttaan vielä illalla ennen muun perheen hampaidenharjausta. Koska meillä ei ole kylpyammetta sai Poika jynssätä suihkukaapin seinät. Minulla on siitä kiva Poika, että hän ei juuri protestoi tällaisten tehtävien edessä, jos saa itse päättää koska ne suorittaa. Eilenkin muistutin vain että olisi parasta tehdä hyvissä ajoin niin se on sitten selvä.
Tänään hän lähtee luokkakaverinsa syntymäpäiville illalla eikä siis voi tehdä päivällistä. Hänen oma ehdotuksensa oli valmistaa lounas! Sehän sopii koska Tytär tulee aikaisin koulusta eikä siis osallistu koulun ruokailuun. Ruokalistalla on makkara-stroganoff, toinen ruokalajeista, jotka Poika osaa tehdä ulkoa. Tästä Pojasta tulee vielä joskus tulevaisuudessa todellinen "Svärmorsdröm", niinkuin täälläpäin sanotaan!

3 Comments:

 • Löysin blogisi, kun kävit kommentoimassa käsityöblogissani. Hauskoja käsitöitä ja ihana koira.

  By Anonymous Anonymous, at 4:03 AM  

 • Kiitokset Sinulle kommentistasi. Täytyypi kokeilla tuota silitysrautaa siihen Fifiini.

  By Anonymous Anonymous, at 6:04 AM  

 • 12127, hauska luku laskurissa.
  Kivaa viikonloppua sinulle.

  By Anonymous Anonymous, at 6:06 AM  

Post a Comment

<< Home